Frumuseţe: Coafuri recomandate de Revelion

Pentru cea mai importantă noapte a anului stiliştii propun fie coafuri ultrasofisticate cu mult volum, ori adoptarea stilului minimalist.

Ştiri pe aceeaşi temă

Dacă vrei să începi noul an cu un nou stil de coafură trebuie să achiziţionezi câteva accesorii pentru păr. În 2012 se vor purta meşele împletite specifice trendului tribal, penele şi chiar cocurile false dacă eşti adepta unui stil sofisticat şi elegant. 

„Coafurile voluminoase care făceau deliciul anilor '60 au revenit la modă. Un element de actualitate pentru o coafură de ocazie sunt cocurile cu adaos sau meşele împletite. În continuare, accesoriile adăugate în păr sunt un detaliu şic al coafurii cu condiţia să nu fie foarte mari pentru a nu deforma forma capului", ne recomandă Bogdan Mirică, trainer în echipa Londa Professional.

Perfect întins

La polul opus al coafurilor pretenţioase se află stilizarea părului lung printr-o dezordine studiată. Deşi par naturale, aceste tipuri de coafuri presupun multă muncă şi pricepere din partea stilistului care trebuie să imprime formă şi volum podoabei capilare.

O altă soluţie pentru părul lung este aspectul perfect întins şi fără volum la rădăcină. Pentru adeptele stilului minimalist avem o veste bună: acum este disponibil şi în saloanele autohtone sistemul brazilian de întindere semi-permanentă a părului. Cu ajutorul tratamentului profesional Inoar pe bază de ulei de argan, keratina deja prezentă în firul de păr se fixează netezind firele rebele. Astfel, părul ondulat îşi păstrează aspectul neted şi îşi reduce semnificativ volumul. Rezultatul se menţine până la şase luni.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: