FOTO/VIDEO O româncă şi un italian din Canada te învaţă cum să arăţi bine în ziua nunţii

Doi tineri din Canada cred cu îndârjire că poţi obţine un trup perfect până în ziua nunţii, printr-un antrenament de trei luni şi o dietă sănătoase. Pentru aceasta, au lansat un programul „June 26 Wedding Workout", prin care arată ei, înşişi, cum îţi poţi modela trupul fără a recurge la metode extreme de slăbire sau de creştere a masei musculare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Provenind din familii numeroase şi supraponderale, Flavia Dragoş şi Vince Del Monte din Canada au pornit, de câţiva ani, lupta împotriva kilogramelor în plus.

Nunta cu Flavia Dragoş, stabilită pentru 26 iunie 2010, l-a determinat pe italian să conceapă un program special de antrenament.

Deşi amândoi au trupuri de invidiat, tinerii provin din familii numeroase, unde problemele de greutate nu erau necunoscute, informează prweb.com. Prin „June 26 Wedding Workout", cei doi vor să-şi ajute, mai ales, membrii familiilor lor să între în formă pentru ziua nunţii, folosindu-se de exerciţii fizice specifice şi de o alimentaţie care creşte rezultatele antrenamentelor.

Vezi GALERIE FOTO şi VIDEO cu antrenamentul “June 26 Wedding Workout”

Lansarea programului are şi un scop umanitar, tinerii urmând să strângă produse alimentare în valoare de 25.000 de dolari pentru cei 18.000 de oameni din regiunea localităţii canadiene Hamilton, unde sunt stabiliţi.

Vince Del Monte este cunoscut ca „salvatorul bărbaţilor slabi", după ce a lansat, în 2006, programul "No Nonsense Muscle Building", prin care promovează un mod sănătos de creştere a masei musculare. Peste 20.000 de oameni din mai mult de 120 de ţări au cumpărat programul de antrenament al italianului.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările