Fotoliul INADA D1D poate fi testat în showroom-urile din Cluj-Napoca, vizitele putând fi programate la numărul de telefon 0364.100.160 sau email contact@komoder.ro. Mai multe informaţii sunt disponibile pe site-ul www.komoder.ro.

Fotoliul de masaj INADA D1D a fost desemnat cel mai bine vândut fotoliu de masaj din Europa pentru al doilea an consecutiv. În 2013, cu peste 90 astfel de unităţi vândute în ţară, clienţii români s-au aliniat acestui trend care plasează acest fotoliu de masaj pe primul loc în topul preferinţelor.

Beneficiile medicale ale vedetei showroom-urilor din Europa
Unul dintre cele mai importante caracteristici ale fotoliului de masaj INADA D1D Medical este faptul că ajută la îmbunătăţirea stării generale de sănătate. Tot mai multe persoane, cu precădere cele care prestează muncă de birou, suferă de probleme ale coloanei vertebrale, dureri cervicale sau lombare. Deşi inoperabile, aceste probleme dau o stare crescută de discomfort care distrug puţinele ore libere de la sfârşitul zilei.

Fotoliul de masaj INADA D1D este aprobat şi recomandat de Asociaţia Americană de Ortopedie Chiropractică şi este indicat chiar şi persoanelor care suferă de hernie de disc sau discopatie lombară. Mai mult, masajul de tip stretching îmbunătăţeşte circulaţia sângelui şi creşte mobilitatea, iar reflexoterapia întăreşte sistemul imunitar şi ajută în procesele de detoxifiere.

Un produs inteligent. Calitate japoneză.
Deşi funcţiile şi programele fotoliului japonez de masaj INADA D1D înseamnă o multitudine de opţiuni pentru membrii întregii familii, acest lucru nu înseamnă şi timp petrecut setând fiecare program în parte în funcţie de caracteristicile fiecărui utilizator.
Fotoliul de masaj INADA D1D Medical are funcţia unică de a-şi ajusta şi memora setările în funcţie de înălţimea şi greutatea fiecărui utilizator. Punctele de presiune sunt detectate automat pentru ca masajul să fie personalizat şi pentru ca utilizatorul să se poată bucura de toate beneficiile terapeutice ale fotoliului de masaj.

Servicii de top din partea distribuitorului
Pentru a veni în întâmpinarea clienţilor, Komoder organizează o lichidare de stoc pentru acest fotoliu de masaj. Mai mult, clienţii vor beneficia de transport gratuit şi livrare în maxim 24 de ore, servicii de garanţie şi post-garanţie, toate incluse în pachetul cu servicii de mentenanţă şi service pus la dispoziţie de companie.

Despre Komoder
Compania Komoder a fost înfiinţată în 2011 şi este unic importator şi distribuitor pentru fotolii de masaj INADA în România. Serviciile companiei includ transportul, montajul şi partea de service specializat pentru aceste produse. Pentru mai multe informaţii cu privire la oferta pentru fotoliul INADA D1D şi cu privire la celelalte produse ale companiei puteţi accesa website-ul www.komoder.ro

Despre KOMODER

Komoder este unic importator şi distribuitor de fotolii cu masaj ale celor mai mari producători precum INADA, Sanyo, Panasonic, Humantouch şi iRest. Produsele distribuite de companie sunt recomandate atât pentru relaxare cât şi în scopuri terapeutice.