FOTOGALERIE Top 50 imagini ale zilei, fotografii fascinante selectate de TwistedSifter. Care este preferata ta?

FOTOGALERIE Top 50 imagini ale zilei, fotografii fascinante selectate de TwistedSifter. Care este preferata ta?

Cu barca în costum, fotograf: AlexThomson Racing

Site-ul TwistedSifter este în topul primelor 15.000 din lume, sortează şi ierarhizează cele mai bune materiale vizuale de pe internet. Cele mai frumoase 50 de imagini inedite selectate anul acesta merită toată atenţia.

Ştiri pe aceeaşi temă

După succesul galeriei de anul trecut, cu cele mai bune 50 poze ale zilei din 2011, site-ul revine anul acesta cu un top al celor mai spectaculoase 25 de imagini semestrial. La sfârşitul anului, vor publica topul primelor 100 de imagini care îţi taie respiraţia.

TwistedSifter a fost onorat cu premiul „Montgomery Burns Award for Outstanding Achievement in the Field of Excellence” pentru activitatea desfăşurată în mediul online.

La jumătatea anului, iată câteva din cele mai spectaculoase ipostaze ale lumii surprinse în imagini:Topul poate fi admirat integral AICI.

Fotografiile nu sunt neapărat făcute anul acesta, dar ele au fost publicate pe site la categoria „Imaginea zilei” în 2012.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările