FOTOGALERIE Cum arată în realitate mâncarea de la fast-food, comparativ cu reclamele tentante

FOTOGALERIE Cum arată în realitate mâncarea de la fast-food, comparativ cu reclamele tentante

Angus Deluxe, de la McDonald's, în reclamă şi în realitate

Dario Di Natale, un blogger cunoscut din Italia, a realizat un experiment inedit, după ce a observat că niciun fel de mâncare de la fast-food nu seamănă cu ceea ce este prezentat în reclame.

Italianul şi-a cumpărat mai multe meniuri de la Taco Bell, McDonald's, Jack In The Box şi Burger King, a fotografiat produsele şi apoi le-a pus alături de pozele din reclame, cu ajutorul programului Photoshop. „Am dus acasă mâncarea cumpărată de la fast food, am depozitat-o în studioul foto şi am făcut poze în stitul celor din reclame, cu fotografiile oficiale ale produselor pe calculator, lângă mine, ca să pot să potrivesc luminozitatea şi unghiul", a spus Dario pe blogul său.

Click pe imagini pentru fotogalerie

Cu toate că de multe ori în reclame nu ne sunt arătate produsele exact ca în realitate, experimentul făcut de italian este de-a dreptul şocant, în unele poze oficiale un burger fiind mai mare chiar decât este ambalajul său în realitate.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările