FOTO Cum arată o zi obişnuită de muncă în redacţia Playboy

FOTO Cum arată o zi obişnuită de muncă în redacţia Playboy

Pentru angajaţii revistei, nuditatea care îi înconjoară este doar un mic detaliu

Aşa cum, în realitate, fetele nu se bat cu pernele, nici în culisele pictorialelor Playboy nu se întâmplă nimic provocator, ci mai degrabă amuzant.

În spatele imaginilor sexi sunt multe momente hilare sau ciudate, dezvăluie un nou album fotografic, realizat de către unul dintre art directorii publicaţiei. 
 
Paginile glossy sunt pline de modele voluptuoase în poziţii erotice şi cu mimici încrezătoare, dar procesul creerii unei faţade sexi poate fi extrem de ciudat, lipsit complet de erotism. 
 
Un art director al ediţiei daneze a publicaţiei a dezvăluit imaginile din culise, care formează imaginea adevărată a decorului nevăzut de public. Imaginile lui Patrick van Dam înfăţişează modele pozând în hambar, pe plaje sau în păduri, înconjurate de echipe de stilişti, asistenţi de lumină şi fotografi, devenind evidentă hărmălaia şi agitaţia. 
 
 
Van Dam a fost responsabilul pentru producţiile tuturor pictorialelor cu iepuraşii Playboy, dar şi cele cu celebrităţi, timp de opt ani. În acest timp, a fotografiat şi anumite momente din timpul producţiei, care arată clar cum sunt făcute lucrurile.
 
Ajustările finale se fac chiar şi în timpul şedinţei foto, când modelul este deja în „transă” 
 
Acesta spune, pentru dailymail.co.uk, că s-a obişnuit rapid să lucreze în prezenţa femeilor goale, atât el, cât şi echipa sa. „Pentru echipa Playboy, asta înseamnă o zi la birou”, a spus el. 
„Nu mai este inconfortabil sau ciudat să fiu încojurat de nuditate”, a spus van Dam. 
„Bineînţeles că rezultatele unei zile de muncă sunt cele care contează cel mai mult, dar mult mai interesante sunt lucrurile care se întâmplă pentru a crea poza perfectă”, spune acesta. 
 
150 de imagini ale art directorului au fost publicate într-un volum, „Playboy Behind the Scenes”, premiat la rândul său. Distracţia, amuzamentul, intimitatea şi dedicarea sunt vii în aceste fotografii care arată ce este mai bun din eroticul contemporan”, a spus Hugh Hefner, redactorul-şef al publicaţiei. 
 
 
„În aceste imagini, Patrick a reuşit să capteze sufletul şedinţelor Playboy şi a sărbătorit, prin acest omagiu, oamenii care fac aceste lucruri frumoase posibile. 
 
Uneori este nevoie de cele mai ciudate unghiuri şi inconfortabile poziţii pentru cadrul perfect
 
 
Albumul a fost lansat într-o ediţie limită, cu numai 1.500 de copii, care s-au vândut rapid. Cei interesaţi de a doua ediţie, se pot înregistra pe site-ul lui van Dam
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările