FOTO VIDEO Moment emoţionant surprins cu camera ascunsă: reacţia unei mame după ce fiul îi spune că este homosexual

FOTO VIDEO Moment emoţionant surprins cu camera ascunsă: reacţia unei mame după ce fiul îi spune că este homosexual

FOTO Captură Videoclip

Un tânăr australian şi-a luat inima în dinţi şi i-a mărturisit mamei lui că este homosexual, dar a avut parte de şocul vieţii când aceasta i-a dezvăluit un secret legat de propriile ei preferinţe sexuale.

Adolescentul Hayden Smith a postat pe canalul său de Youtube un videoclip în care îi mărturiseşte mamei sale că este homosexual, prilej cu care află, spre surprinderea lui, că şi mama sa a avut o relaţie cu o persoană de acelaşi sex. 
Băiatul a filmat întreaga scenă fără ca mama lui să ştie acest lucru. Mărturisirea mamei îl lasă pe băiat fără cuvinte, însă dezvăluirea are darul de a-i uşura propria povară sufletească. 
 
Înainte să se confeseze fiului, femeia îl alină pe Hayden, care izbucneşte în lacrimi, asigurându-l de dragostea şi susţinerea sa indiferent de cât de gravă ar fi fost vestea dată de acesta. 
 
 
„Ai dat dovadă de curaj că mi-ai spus asta. Apreciez enorm că mi-ai mărturisit şi îţi mulţumesc”, spune femeia, după care adaugă: „Îţi pot spune şi eu ceva? Am avut o iubită”. Dezvăluirea îl lasă pe tânăr fără cuvinte, femeia spunându-i că acest lucru s-a întâmplat în trecut, înainte să se căsătorească cu tatăl lui Hayde, care a murit între timp. Aceasta îl reasigură pe adolescent de dragostea sa, după care îl îmbrăţişează.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările