FOTO VIDEO Şi-a croşetat singură rochia de mireasă în timp ce făcea naveta

FOTO VIDEO Şi-a croşetat singură rochia de mireasă în timp ce făcea naveta

Realizarea rochiei a durat cinci luni. FOTO ABC News

O tânără din Seattle a scutit o sumă serioasă de bani croşedându-şi propria rochie de mireasă în drum spre serviciu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Chi Krneta a declarat pentru ABC News că rochia purtată în cea mai important zi din viaţa sa a fost croşetată în autobuz, în timp ce făcea naveta. Tânăra a menţionat că realizarea acesteia a durat cinci luni, lucrând în jur de 50 de minute pe zi.

 „Foarte multe femei cheltuiesc mii de dolari pe rochia de mireasă, însă eu am realizat-o pe a mea cu numai 30 de dolari, în timp ce mergeam cu autobuzul spre muncă”, a declarat mândră Chi, a cărei poveste a devenit virală după ce a postat câteva poze pe reţeaua Reddit.
 
 
Femeia, care lucrează ca arhitect în Seattle, a fost cea care a creat şi decorul sălii în care a avut loc ceremonia, dar şi rochiile domnişoarelor de onoare. Chi a precizat că şi-a dorit mult să îşi creeze singură rochia de mireasă şi, cum croşeta în fiecare zi în drum spre muncă, s-a gândit că asta ar fi soluţia cea mai bună. În plus, prin migăloasa procedură, femeia a dorit să îi aducă un omagiu bunicii sale, care a învăţat-o să croşeteze. 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: