FOTO Cum s-a distrat Bill Gates în vacanţa de 5 milioane de dolari pe săptămână

FOTO Cum s-a distrat Bill Gates în vacanţa de 5 milioane de dolari pe săptămână

Bill Gates FOTO Arhiva Adevărul

Bill Gates, unul din cei mai bogaţi oameni din lume, a închiriat vara aceasta un superiaht dotat cu submarin şi elicopter, moft care l-a costat 5 milioane de dolari pe săptămână, în dorinţa de a-şi petrece timpul alături de familie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Vasul botezat „Serena“, lung de 137 de metri, a navigat în largul coastei Sardinei, în Italia, loc ales anul acesta de fondatorul Microsoft pentru a se relaxa alături de famile. Iahtul de lux are nu mai puţin de 12 camere, cinematograf şi piscină, pe lângă elicopter şi submarin. 

Conform unor informaţii publicate de Business Insider, „Serena“ este al treilea cel mai scump iaht din lume la ora actuală, în valoare de 330 de milioane de dolari. Ambarcaţiunea îi aparţine bogătaşului rus Yuri Scheffler, care deţine drepturile popularului brand de votcă Stolichnaya.

Bill Gates, a cărui avere este estimată la 76 de miliarde de dolari, a folosit elicopterul pe timpul vacanţei ca să se deplaseze pe uscat, la o partidă de tenis, în zona Porto Cervo, apoi să revină la bordul navei încântat de victoria obţinută, scrie Daily Mail.

Printre distracţiile încercate în zilele de relaxare s-au numărat plimbările cu jet-ski-ul, alături de soţie şi copii.

Cu toate că nu are un iaht proprietate personală, Bill Gates pare să fie un mare fan al ambarcaţiunilor de acest gen. În 1994, omul de afaceri s-a căsătorit pe un vas care îi aparţinea co-fondatorului Microsoft, Paul Allen. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările