FOTO O româncă a câştigat un concurs de frumuseţe, în Canada

La nici 16 ani împliniţi, o adolescentă româncă din Canada a câştigat un concurs de frumuseţe organizat la Montréal. Amelia Deac a obţinut peste 1.800 de voturi, cu 200 mai multe decât următoare clasată şi a fost desemnată astfel Miss Teen Diamanza.

Ştiri pe aceeaşi temă

Amelia Deac, născută la Bistriţa, a ajuns în finala concursului desfăşurat de Agenţia de Modeling Diamanza, fiind printre preferatele publicului, care au votat-o online. La titlul Miss Teen Diamanza au candidat 11 participante.

Deşi are numai 1 metru şi 65 de centimetri, tânăra şatenă cu ochi căprui a obţinut peste 1.800 din voturile înregistrate pe site-ul agenţiei canadiene, ajungând în fruntea clasamentului. Românca a devansat alte două tinere, una originară din Canada (Louvia, 15 ani) şi una din Venezuela (Meilyn, 18 ani).

La jumătatea lunii iunie, Amelia Deac a transmis o scrisoare publicaţiilor din judeţul Bistriţa-Năsăud prin care le-a cerut locuitorilor judeţului să o voteze fiindcă îşi doreşte să câştige concursul la care participă.

"Sunt originară din Bistriţa, cu cetăţenie româno-canadiană. Am 16 ani, sunt elevă a Colegiului International Saint-Louis din Montréal. Pe lânga studiu, principalele mele pasiuni sunt artele plastice şi dansul. Recent, am fost selecţionată să particip în semifinala concursului Miss Teen Diamanza 2010, un concurs organizat de Agenţia de Modeling Diamanza din Montréal care a început pe data de 1 iunie 2010. Competiţia şi dorinţa mea de a ieşi câştigătoare m-a determinat să fac apel la toţi cei care cred că merit un vot din partea lor", a scris Amelia.

Vezi GALERIE FOTO pe adevărul.es

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările