FOTO Femeia care şi-a petrecut ultimii 10 ani îmbrăcată în rochie de mireasă

FOTO Femeia care şi-a petrecut ultimii 10 ani îmbrăcată în rochie de mireasă

„Ziua nunţii mele a fost cea mai fericită zi din viaţa mea şi mi-aş fi dorit să nu se termine niciodată.” FOTO Oddity Central

O chinezoaică în vârstă de 47 de ani este atât de fericită că a întâlnit dragostea adevărată încât nu s-a dezbracat de rochia sa de mireasă în ultimii zece ani. Deşi decizia femeii pare una nebunească, tragica poveste a vieţii sale justifică, într-o anumită măsură, bizara alegere.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe când era doar o adolescentă, Xiang Junfeng a fost răpită din Jimo, Shandong, o provincie a Chinei, şi vândută în Linyi, oraşul vecin. Femeia, pe atunci în vârstă de 18 ani, a fost vândută unui bărbat mult mai în vârstă şi forţată să se căsătorească. A trăit vreme de 15 ani în captivitate, timp în care a fost tratată ca o sclavă, muncind pe câmpurile din Linyi. 
 
După un deceniu şi jumătate de chin şi sclavie, femeia a reuşit să scape de iadul în care trăia şi să fugă în satul Liujiazhuang. Aici, Xiang şi-a cunoscut salvatoarea. Femeia care a ajutat-o i l-a prezentat pe fratele său, Zhu Zhengliang, cu care Xiang s-a căsătorit în 2004. Fericitul eveniment a marcat-o atât de tare pe biata femeie, încât, începând cu acel moment, a refuzat să poarte altceva decât rochia albă, de mireasă.
 
Deşi la nunta sa a purtat o singură rochie de mireasă, Xiang şi-a făcut, de-a lungul anilor, alte patru rochii – una pentru fiecare anotimp.
Am cumpărat una, iar pe celelalte patru le-am croit. Toată viaţa mea o trăisem lângă un bărbat abuziv, aşa că am evitat bărbaţii până când l-am cunoscut pe actualul meu partener, care a reuşit să mă scoată din carapacea mea şi care m-a tratat atât de diferit. Nu mi-a venit să cred când m-a cerut de soţie a declarat Xiang.

FOTO odditycentral.com
Ziua nunţii mele a fost cea mai fericită zi din viaţa mea şi mi-aş fi dorit să nu se termine niciodată. Astfel mi-am dat seama că nu vreau să îmi dau jos, vreodată, rochia de mireasă. Şi-aşa am ajuns să-mi mai fac încă patru, a adăugat femeia.
Încă de la nuntă, soţul lui Xiang a făcut tot ce i-a stat în putere pentru a o ajuta pe femeie să îşi învingă trecutul şi să ducă o viaţă normală.
 
„Ne simţim foarte bine unul în preajma celuilalt, aşa că am rămas împreuna încă de atunci. Sunt foarte fericită acum, iar soţul meu este perfect  pentru mine”, a spus Xiang. 
 
Localnicii o consideră o ciudată pe chinezoaică din cauza comportamentului său, mai ales că femeia merge îmbracată la muncă, pe câmp, în rochie lungă, de mireasă. Xiang nu este, însă, deranjată de privirile oamenilor. Se simte fericită cu alegerea ei, iar asta este tot ce contează pentru ea.
 
„Nici măcar nu am alte haine. Nu-mi pasă ce zic oamenii. Rochiile mele de mireasă sunt parte din viaţa mea şi voi continua să le port indiferent de ce spune lumea. Eu ştiu foarte bine cât de fericită mă fac”, a precizat femeia. 
 
Singurul regret al chinezoaicei este că nu şi-a putut înregistra oficial căsătoria cu Zhu Zhengliang, din cauză că nu avea actele necesare desfacerii primei căsătorii. Poliţia locală, însă, ia în considerare posibilitatea de a face o excepţie pentru ca fericitul cuplu să-şi poată înregistra căsătoria.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: