FOTO Noua Barbie umană are doar 16 ani: „Bărbaţilor le plac mâinile mele“

FOTO Noua Barbie umană are doar 16 ani: „Bărbaţilor le plac mâinile mele“

„Am începuit să mă îmbrac aşa din dorinţa de a arăta perfect”, spune cea mai tânără Barbie umană. FOTO Daily Mail

Curentul Barbie a adus o altă păpuşă umană în atenţia publicului. Fata are doar 16 ani şi este, spune ea, „cea mai reală dintre toate”.

Ştiri pe aceeaşi temă

Lolita Richi, cea mai tânără dintre fetele obsedate de moda Barbie, este din Kiev, Ucraina, şi are trăsături izbitor de asemănătoare cu celebra păpuşă. Talia fetei are o circumferinţă de 50 de centimetri, scoasă în evidenţă şi de bustul impresionant, iar lentilele de contact albastre îi fac privirea să pară îngheţată, exact ca cea a unei păpuşi. În plus, Lolita susţine că îi datorează totul Mamei Natură, adăugând că nu ţine diete, nu are operaţii estetice şi nu îşi modifică pozele în Photoshop.
 
Cea mai cunoscută femeie-Barbie este considerată însă Valeria Lukyanova, care a atras atenţia nu numai prin felul în care arată ci şi cu o serie de declaraţii controversate. 
 
„Cred că am reuşit să obţin această imagine mai bine decât oricine altcineva. Sunt cea mai tare. Nici măcar nu am auzit de Valeria Lukyanova. Oamenii mi-au spus că sunt geloşi pe mine şi pe felul în care arat. Toţi băieţii de la şcoală mă plac, însă pe mine nu mă atrage niciunul. Nu sunt pe gustul meu”, s-a lăudat eleva din Ucraina, care momentan studiază în Turkmenistan.
 
 
Când era copil, Lolita era băieţoasă şi prea puţin preocupată de înfăţişarea sa. Fetei nu i-au plăcut niciodată păpuşile şi nu avea prietene, preferând să se joace cu băieţii. Tânăra a adoptat înfăţişarea de păpuşă abia cu un an în urmă, iar odată cu noul look a căpătat şi multă încredere în sine. 
 
„Am începuit să mă îmbrac aşa din dorinţa de a arăta perfect. Cred că toate femeile ar trebui să aibă o imagine impecabilă. Dacă o fată nu are ochi frumoşi, atunci ar trebui să poarte lentile de contact. Dacă are un nas strâmb, ar trebui să-şi facă o operaţie estetică. Eu am avut trăsături grozave şi tot ce am făcut a fost să le îmbunătăţesc”, mărturiseşte Lolita, adăugând că sânii săi sunt mari, însă deseori foloseşte sutiene push-up pentru o formă mai frumoasă. Fata mai spune că are o condiţie fizică de milioane şi că nu trebuie să ţină diete.
 
 
Mă simt foarte confortabil şi îmi place la nebunie cum arat. Foarte multe femei ar vrea să arate astfel. Există şi oameni care comentează negativ pe reţelele de socializare, dar am blocat utilizatorii răutăcioşi. Totuşi, primesc şi comentarii pozitive. Bărbaţilor le plac foarte mult mâinile mele, povesteşte adolescenta.
 
Lolita a declarat, conform „Daily Mail”, că până în prezent nu s-a arătat niciun pretendent demn de ea. „Nu sunt atrasă de băieţii de la şcoală, deşi ei mă plac. Nu sunt destul de buni pentru mine şi sunt foarte imaturi. Am avut o relaţie serioasă cu un băiat acum ceva timp, dar l-am părăsit, pentru că eram incompatibili. Vreau să fiu cu un bărbat adevărat, politicos, sensibil, care nu fuge de probleme. Şi vreau neapărat să aibă păr. Nu-mi plac bărbaţii cu chelie”, a precizat tânăra, care vrea să devină psiholog. 
 
Alina Kovalevskaya FOTO Arhivă Adevărul
 
„Moda Barbie” a cuprins mai multe fete din Ucraina. Una dintre ele este Alina Kovalevskaya, în vârstă de 21 de ani, care face furori în mediul online prin asemănarea cu celebra păpuşă. Tânăra a devenit faimoasă pe YouTube, dar şi-a câştigat mii de admiratori şi pe o reţea de socializare populară în Rusia, unde este „bombardată” cu declaraţii de dragoste şi cereri în căsătorie. Întâmplător sau nu, noua păpuşă Barbie umană este tot din oraşul Odessa, din Ucraina, de unde este şi Valeria Lukyanova, cunoscută drept femeia-Barbie încă de acum câţiva ani.
 
Valeria Lukyanova FOTO Arhivă Adevărul
 
Valeria a ajuns celebră tot prin intermediul videoclipurilor postate pe YouTube, în care oferea „consiliere spirituală”. Tânăra, acum în vârstă de 28 de ani, a şocat prin înfăţişarea sa, dar şi prin declaraţiile sale incredibile. De exemplu, într-un interviu oferit revistei GQ, femeia cu chip de păpuşă a declarat că vinovat de popularitatea în continuă creştere a operaţiilor estetice ar fi numărul tot mai mare de cupluri interrasiale, care „urâţesc rasa umană”. Afirmaţia ei a determinat un jurnalist să o numească „extraterestru rasist”. Într-un alt interviu, Valeria a declarat că vrea să trăiască doar cu aer şi lumină, potrivit practicii Inedia. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările