FOTO Miss Anglia a dormit pe străzi, în frig şi ploaie

FOTO Miss Anglia a dormit pe străzi, în frig şi ploaie

Miss Anglia a primit un sac de dormit, o pătură, o rogojină şi o trusă medical de urgenţă din partea Jimmy's Night Shelter (Adăpostul de Noapte al lui Jimmy n.r.). FOTO Daily Mail

Reprezentanta Angliei la Miss World, studentă la medicină, a dormit sub un pod, în timp ce afară erau 4 grade Celsius. Tânăra este preşedinta Societăţii de Sănătate Globală din cadrul universităţii Cambridge şi a dorit să atragă atenţia asupra situaţiei oamenilor fără adăpost.

Ştiri pe aceeaşi temă

Carina Tyrell studiază la Universitatea Cambridge şi este noua Miss Anglia. Tânăra, în vârstă de 24 de a ani, a fost una din cele 40 de persoane care au dormit pe străzile din Cambridge, în Marea Britanie, cu două zile în urmă. Demersului i s-au alăturat 2.400 de oameni la nivel mondial, cu ocazia Zilei Internaţionale a Persoanelor fără Adăpost.
 
În calitate de preşedinte al Societăţii de Sănătate Globală din cadrul universităţii Cambridge, fata a lucrat cu oameni fără adăpost în ultimii trei ani, ca parte dintr-un program de ajutor al persoanelor nevoiaşe, potrivit publicaţiei britanice „Daily Mail”.
 
 
 
„A fost frig de îngheţau apele şi în jurul orei patru dimineaţa a început să plouă. Vremea era umedă şi s-a lăsat ceaţa. Nu îmi pot imagina cum e să dormi aşa noapte după noapte. M-am trezit din oră în oră şi am dormit mai mult iepureşte. M-am simţit foarte vulnerabilă, pentru că pe acolo treceau foarte mulţi oameni. Am fost îmbrăcată gros, dar nu m-am încălzit şi nici nu m-am simţit confortabil”, a povestit Carina. 
 
Miss Anglia a primit un sac de dormit, o pătură, o rogojină şi o trusă medical de urgenţă din partea Jimmy's Night Shelter (Adăpostul de Noapte al lui Jimmy n.r.). 
 
„Am vrut să aduc în atenţia publicului situaţia oamenilor străzii şi să le demonstrez că nu doar beţivii dorm pe străzi. Cred că îi putem ajuta pe cei care nu au nimic prin donaţii”, a mai spus Carina.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: