FOTO Imagini emoţionante cu Nick Vujicic, bărbatul născut fără membre, la plajă cu familia

FOTO Imagini emoţionante cu Nick Vujicic, bărbatul născut fără membre, la plajă cu familia

Bărbatul a fost fotografiat pe plajă, alături de familie FOTO Daily Mail

Nick Vujicic, un preot creştin în vârstă de 31 de ani, născut fără membre, duce o viaţă fericiă alături de familia sa, în ciuda condiţiei sale.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bărbatul, născut cu sindromul tetra-amelia, o boală rară caracterizată prin lipsa membrelor, a fost fotografiat în timpul unei vacanţe în Hawaii, alături de familia sa. 
 
În discursurile sale motivaţionale, Vujicic povesteşte despre felul în care curajul l-a ajutat să treacă peste dizabilitatea sa şi peste toate răutăţile pe care le-a îndurat în copilărie, din cauza bolii de care suferă.

La vârsta de zece ani, din cauza luptei continue pe care o ducea cu dizabilitatea sa, din punct de vedere fizic şi emoţional, acesta a încercat să se sinucidă prin înec în propria baie. Din acel moment, însă, şi-a jurat că nu va mai renunţa niciodată la luptă.  
La vârsta de 17 ani, acesta şi-a lansat propria organizaţie non-profit - „Viaţa fără membre”. După ce a absolvit cu laude universitatea, Vujicic a început un tur motivaţional, concentrându-se pe problemele adolescenţilor cu dizabilităţi ca a sa şi pe modul în care forţa Divină îi ajută pe aceştia să treacă prin viaţă. Până în acest moment, a vizitat peste 40 de ţări de pe cinci continente. 


 
În 2008, bărbatul a cunoscut-o pe Kanae Miyahara, de care spune că s-a îndrăgostit la prima vedere. Acesta a cerut-o în căsătorie într-un fel unic, despre care a vorbit în cadrul unui interviu din 2013. 

 
Având inelul în gură, Nick şi-a întrebat viitoarea soţie dacă îi poate săruta mâinile. Femeia a mărturisit că, în primă fază, a crezut că bărbatul o va muşca de deget, ca mai apoi să observe că bărbatul încerca, de fapt, să-i pună un inel pe deget.
 
Nick Vujicic îşi va lansa prima carte, „Stand Strong: You Can Overcome Bullying” ( „Fii puternic. Poţi trece peste răutăţi”), pe data de 15 aprilie. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: