FOTO Iluzia din spatele artei

Atunci când cineva spune sticlă lichidă (Liquid Glass) gândul zboară automat către fabricile de sticlă și spre cum iau naștere anumite vase de diverse forme și culori. Dincolo de asta, la o simplă căutare pe Google, vei putea găși ceea ce se numește artă fotografică.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sub semnătura „Jean Bérard Fotografia" descoperim o serie de fotografii denumite „Liquid Glass". Acestea reprezintă o îmbinare spectaculoasă între apă și sticlă ce creează iluzia unor vase lichide.

Click aici pentru fotogalerie


Atât pe site, cât și pe blogul oficial, artiștii susțin că munca lor înseamnă mai mult decât fotografie. „Suntem o echipă de specialiști care sunt în stare să aducă la viață chiar și cele mai nebunești viziuni, fie că vorbim de modă, produse sau chiar campanii publicitare".

Sudioul lor din Mexico este echipat pentru orice fel de „produse", indifferent de mărime sau tipul acestora. Nici portofoliul nici premiile câștigate nu le „demontează" spusele. În 2011 au câștigat „Photography Masters Cup", iar în 2012 „International Photo Awards".


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările