FOTO Doi designeri români şi-au făcut haine din sute de măşti de protecţie, iar  imaginile cu ei au ajuns virale: Nu este ruşinos să porţi mască!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
anisa si dragos sandulache foto la maruta

Doi soţi designeri vestimentari s-au plimbat prin Capitală în costume confecţionate din măşti chirurgicale, iar imaginile cu ei au devenit virale.

Anisa şi Dragoş Săndulache sunt soţ şi soţie. Ei confecţionează rochii şi costume pentru evenimente speciale.

După ce un client a fost indignat că Anisa poartă mască în timp ce vorbeşte cu el, femeia şi soţul ei s-au gândit la o modalitate prin care să tragă un semnal de alarmă. 

"Am venit la soţul meu şi i-am spus: îmi vine să mă înfăşor în mască din cap până în picioare. Şi atunci s-a aprins un beculeţ...aşa ne-a venit ideea”, povesteşte Anisa în emisiunea "La Măruţă", de la PRO TV. 

Pentru confecţionarea costumului şi a rochiei cuplul a folosit cel puţin 290 de măşti de protecţie. Ei mai spun că majoritatea oamenilor care i-au văzut pe stradă îmbăcaţi în felul acesta le-au admirat curajul şi intenţia. 

"Nu putem sta cu mâna în sân. Sunt mulţi care consideră că totul este o conspiraţie şi o făcătură. Şi sunt total împotriva purtării măştilor. Cu siguranţă, lor nu le vom schimba părerea şi nu-i vom determina noi să se protejeze pe ei şi pe cei din jur. Dar îi vom ajuta pe cei care o fac deja, să meargă mai departe. Este o încurajare pentru ei. Mai sunt şi cei care încă nu s-au hotărât din ce tabără să facă parte. Şi pentru ei, mesajul nostru reprezintă un îndemn. Având atelierul propriu de croitorie, am avut puterea să facem asta. Fiecare dintre noi ar trebui să facă orice îi stă în putinţă pentru a ajunge mai repede la normalitate. Să porţi mască nu este o ruşine! Este o modă necesară în vremurile pe care le trăim!”, au declarat cei doi designeri, pentru click.ro.

image

Anisa şi Dragoş Săndulache deţin brandul de haine de lux SPREZZA şi crează ţinute personalizate, costume şi rochii, totul lucrat de mână. De-a lungul timpului, cei doi au îmbrăcat multe vedete şi persoane publice din România, cum ar fi Helmut Duckadam, Gigi Becali, Cătălin Moroşanu şi mulţi alţii. Anisa Săndulache prezintă o emisiune la Televiziunea Română, iar Dragoş Săndulache a renunţat după 13 ani la media, pentru a face costume şi cămăşi bărbăteşti. Cei doi formează un cuplu din 2015.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite