FOTO Disney de Halloween: Albă ca Zăpada şi Cenuşăreasa, în pielea goală a cântăreţei Miley Cyrus

FOTO Disney de Halloween: Albă ca Zăpada şi Cenuşăreasa, în pielea goală a cântăreţei Miley Cyrus

Albă ca Zăpada imită prestaţia lui Miley Cyrus de la VMA FOTOGRAFII: Michele Moricci

Pentru a sărbători Halloweenul, un artist italian a transformat prinţesele Disney în sosiile interpretei americane Miley Cyrus. Senzuale şi lipsite de inhibiţii, Albă ca Zăpada şi Belle din „Frumoasa şi Bestia“ „au pozat“ asemenea fostei Hannah Montana, imitând controversata prestaţia a acesteia de la VMA, dar şi o scenă din videoclipul „Wrecking Ball“.

Ştiri pe aceeaşi temă

Prestaţiile condimentate cu senzualitate şi extravaganţă ale lui Miley Cyrus au fost reinterpretate de artistul Michele Moricci, care a schiţat în paginile revistei „Cosmopolitan“ portretele a nouă prinţese Disney. Mergând pe ideea că adolescentele de astăzi nu se mai regăsesc în reperele clasice Disney, artistul a reinterpretat personajele într-o notă uşor ironică. Miley Cyrus a fost, la rândul ei, parte din lumea Disney prin rolul care a consacrat-o încă din copilărie. 

Astfel, Albă ca Zăpada, Cenuşăreasa, Belle („Frumoasa şi Bestia“), Ariel („Mica Sirenă“), Pocahontas, Aurora („Frumoasa din pădurea adormită“), Mulan, Jasmine („Aladin şi lampa fermecată“) şi Tiana („Prinţesa şi broscoiul“) s-au deghizat, pe 31 octombrie, în Miley Cyrus, cea care a fost idolul copiilor şi al adolescenţilor, în rolul simpaticei Hannah Montana.

Pentru a reface o scena din show-ul VMA din acest an, Moricci a îmbrăcat-o pe Albă ca Zăpada într-un costum deux-pieces, nude, în timp ce Belle din „Frumoasa şi Bestia“ a apărut, în paginile revistei „Cosmopolitan“, nud, agăţată de o bilă de ciment, folosită în construcţii pentru demolări.

Nu doar prinţesele Disney s-au deghizat, anul acesta, în Miley Cyrus , ci şi vedetele de la Hollywood. Paparazzi au surprins-o pe moştenitoarea imperiului Hilton, renumita Paris, la o petrecere din California, costumată asemenea cântăreţei de 20 de ani. Iar Hugh Hefner, împreună cu soţia sa, Crystal Harris, au postat pe contul de Instagram o poză în care apăreau îmbrăcaţi ca Miley Cyrus şi Robin Thicke, imitând astfel deja celebra scenă din show-ul VMA.

Belle imită o scenă din videoclipul „Wrecking Ball“, în care Miley apare goală, agăţată de o bilă

Cenuşăreasa pozează asemenea lui Miley 

Aurora, personajul principal din „Frumoasa din pădurea adormită“, poartă ţinuta pe care Cyrus a îmbrăcat-o la Festivalul de muzică iHeartRadio, Las Vegas

Ariel din „Mica Sirenă“ adoptă stilul vestimentar al cântăreţei de 20 de ani

 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările