FOTO „Daily Mail“: o blondă platinată din România face concurenţă posteriorului faimoasei Kim Kardashian

FOTO „Daily Mail“:
o blondă platinată din România face concurenţă posteriorului faimoasei Kim Kardashian

Alexandra Harra a pozat pentru revista Playboy România FOTO: Daily Mail

Formele Alexandrei Harra, fiica prezicătoarei Carmen Harra, au făcut furori peste hotare. Cotidianul britanic „Daily Mail“ scrie despre posteriorul impresionant a acesteia, care rivalizează cu cel al vedetei Kim Kardashian.

Ştiri pe aceeaşi temă

Alexandra Harra, o blondă platinată în vârstă de 27 de ani din România, este adesea comparată cu Kim Kardashian datorită posteriorului său mare, scriu jurnaliştii tabloidului britanic „Daily Mail“.

Tânăra trăieşte din discursurile susţinute la seminarii pe teme ce variază de la dragoste la succes în afaceri şi este bine plătită pentru ele. Dar, după ce a fost convinsă să pozeze în ediţia din România a revistei Playboy, ea a realizat că oamenii nu erau interesaţi de studiile ei universitate, scrie „Daily Mail“.

Alexandra deţţne un cabinet de consiliere personală împreună cu mama ei în vârstă de 59 de ani, Carmen Harra, şi, cu toate că a stârnit controverse după ce s-a lăudat cu posteriorul ei, totul s-a schimbat după ce au apărut fotografiile cu Kim Kardashian din revista „Paper“, mai scriu editorii publicaţiei.

„Cineva din România a observat că posteriorul meu, care are o circumferinţă de 109 centimetri, este mai mare decât al lui Kim Kardashian care măsoară 101 centimetri. Acum, apar mereu în ziare ca varianta românească a lui Kardashian“, ar fi declarat Alexandra, care locuieşte acum în SUA.

Alexandra a fost surprinsă de interesul arătat pentru posteriorul ei în ţara natală, mai scrie tabloidul britanic, care a publicat mai multe fotografii cu blonda.

De altfel, chiar Alexandra a spus, în timpul unei emisiuni la care a fost invitată în SUA, că familia ei se aseamănă cu cea a lui Kim Kardashian. Ulterior, Carmen Harra a nuanţat declaraţia fiice ei: „Fiica mea e varianta blondă a lui Kim Kardashian. Noi nu încercăm să imităm pe nimeni, vrem să fim noi“.

Citeşte şi:

FOTO VIDEO Femeile cu fundul mare îşi caută un loc sub soare. Cum a apărut obsesia pentru posteriorul bombat

FOTO VIDEO Concurs cu scandal pentru fundul ideal

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările