FOTO Ariciul Darcy, senzaţia Instagramului

FOTO Ariciul Darcy, senzaţia Instagramului

Ariciul Darcy, într-un din imaginile care au făcut înconjurul lumii FOTO Instagram

Pregătiţi-vă să îmbrăţişaţi ecranul, pentru că doza de drăgălăşenie din imagini nu poate fi redată în cuvinte. Acesta ar fi atributul care a transformat un arici într-o adevără vedetă căutată pe reţeaua socială Instagram.

Darcy are 3 ani, iar proprietarul său, Shota Tsukamoto, din Tokyo, îl fotografiază încă din mai 2011. Contul său de Instagram a adunat, până acum, 350.000 de utilizatori abonaţi la fluxul de imagini cu ariciul artist.

Imaginile îl înfăţişează pe Darcy înconjurat de diverse obiecte care îi accentuează dimensiunile mici, dar mai ales, farmecul fără limite. Pozele în care ariciul se odihneşte liniştit în palma stăpânului său atrag cele mai multe aprecieri.

„Aricii sunt, de obicei, nişte animale destul de precaute, dar nu este şi cazul lui Darcy”, a spus Tsukamoto pe blogul Instagram.

Acesta a mărturisit că se inspiră des din cărţi pentru copii când face poze ariciului, iar unele scene invocă un aer de basm, incluzând şi alte caractere în miniatură.

„Vreau să fac din Darcy cel mai cunoscut arici din lume”, a spus Tsukamoto. Nu pare să fie departe de acest ţel, mai ales când ariciul simpatic face lucrurile atât de uşoare. 

   

   

   

   

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările