FOTO Cum arată unul dintre cei mai tineri transgenderi din Marea Britanie: „Sper să îi inspir pe alţii“

FOTO Cum arată unul dintre cei mai tineri transgenderi din Marea Britanie: „Sper să îi inspir pe alţii“

Ash Lammin, în vârstă de 13 ani, e unul dintre cei mai tineri transgenderi din Marea Britanie FOTO Profimedia

O copilă în vârstă de 13 ani, născută băiat, a dat primele semne că se află „în corpul greşit“ încă de la trei ani, potrivit mamei tinerei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Unul dintre cei mai tineri copii transgender din Marea Britanie şi-a început tranziţia la vârsta de 12 ani după ce şi-a dat seama că era în „corpul greşit“ încă de la vârsta de trei ani, după spusele mamei sale, scrie Daily Mail. 
 
Terri Lammin (43 de ani), mama lui Ash, a mărturisit că era „dureros“ pentru ea atunci când o vedea pe fiica sa crescând în confuzie şi simţindu-se incomod în propriul corp.
 
„Deşi s-a născut băiat, din momentul în care a putut vorbi, Ash a insistat că este fată“, a povestit Terri.
În copilărie, Ash, acum în vârstă de 13 ani, se comporta ca multe fete de vârsta ei, era obsedată de roz şi de rochiile de prinţesă. 
   
Ash a mărturisit că acum se simte bine în pielea ei FOTO Profimedia
 
Mama copilei susţine că fiica ei este exemplul perfect de copil care s-a născut în corpul greşit. Ea a oferit şi exemple, printre care: când avea trei ani, copilul ei a insistat că vrea să facă baie într-un costum de sirenă. 
 
Ash a insistat că e fată încă de când a început să vorbească FOTO Profimedia
 
Ash, care şi-a schimbat numele în Ashley când avea opt ani, a mărturisit că a fost dificil să crească ca un copil transgender, dar acum se simte cu adevărat bine în pielea ei: „Traseul a fost lung şi este în continuă desfăşurare, dar simt că merită cu adevărat orice sacrificiu. Uneori mă simt acceptată, alteori nu“.
   
Mama unuia dintre cei mai tineri transgenderi din Marea Britanie susţine că fiica ei se afla în „corpul greşit“ FOTO Profimedia
 
„Nu toată lumea înţelege şi oamenii trebuie să aibă propriile lor opinii, iar eu pot să înţeleg asta. Unele persoane nu acceptă deloc ideea de transsexualitate. Sper să îi inspir pe alţii şi că dragostea şi acceptarea se află în orice“.
 
Ash s-a născut băiat FOTO Daily Mail

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: