Florin Busuioc Jr, mărturisiri şocante din perioada când se droga: „Am agresat-o pe mama“

Fiul lui Florin Busuioc şi-a petrecut o parte din adolescenţă în compania etnobotanicelor, însă acum regretă perioada prin care a trecut. Busu Jr şi-a cerut iertare la televizor de la părinţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Florin Busuioc a povestit la Cancan TV, că în 20 de ani şi-a văzut tatăl o sigură dată din întâmplare, în Târgu Mureş, şi atunci vreme de două minute.
„Faptul că tata a avut curaj să vorbească public despre mine, fără să îi cer eu asta, înseamnă un pas imens şi eu îmi cer iertare faţă de el. În decembrie când l-am sunat să-l întreb ce mai face, mi-a răspuns că bine şi că noi vrem să-l distrugem pe el, însă eu vreau să-l cunosc", a povestit Busu Jr.
Drama prin care a trecut băiatul lui Busu a fost povestită cu amănunte de tânăr.
„La 16 ani şi jumătate am început să mă droghez, împreună cu alţi prieteni. Asta mă făcea să mă simt cel mai tare. Ne drogam la marginea pădurii. Ţin minte că râdeam ca disperaţii, dar am continuat deoarece nu credeam că suntem dependenţi. După un an şi jumătate, chiar doi mi-am dat seama că sunt dependent de droguri. Zilnic cheltuiam 50 de lei, bani pe care mi-i dădea mama. La un moment dat s-a prins şi ea că pentru asta erau banii. În total, timp de aproape 4 ani cât m-am drogat am cheltuit 20.000 de euro.
Am agresat-o într-o zi pe mama, pentru că nu a vrut să-mi dea bani", a mărturisit Florin Busuioc Jr la Cancan TV.
Florin Busuioc, vedeta Pro TV, şi-a părăsit soţia şi fiul, când acesta avea doar 3 luni.
Marieta Busuioc a povestit prin telefon, în aceeaşi emisiune, că fostul ei soţ a plecat în Bucureşti la un teatru şi s-a îndrăgostit de o colegă. Cei doi au divorţat abia în 2008.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările