Fitness decent pentru femei musulmane

Fitness decent pentru femei musulmane

Nadine Abu Jubara consideră că femeile musulmane ar trebui să aibă grijă de felul în care arată, chiar dacă sunt acoperite din cap până în picioare FOTO Daily Mail

Acoperirea trupului confom tradiţiei musulamane nu ar trebui să fie o scuză pentru ca femeile să-şi neglijeze aspectul fizic. Aceasta este ideea care a determinat o instructoare de fitness de origine arabă să înregistreze DVD-uri care pot fi folosite şi în familiile de religie musulmană.

Ştiri pe aceeaşi temă

DVD-ul intitulat „Nadoona Extreme“ îndeamnă femeile musulmane să acorde atenţie aspectului fizic, deşi religia le cere să-şi acopere capul şi trupul. Pentru a le veni în ajutor, Nadine Abu Jubara a pus la punct o şedinţă completă de antrenament, decentă din punct de vedere vestimentar, care poate fi vizionată de femeile musulmane inclusiv în prezenţa soţilor şi a copiilor, spre deosebire de opţiunile existente pe piaţa din SUA, unde antrenoarele apar în echipamente sportive extrem de sumare.

Fiecare etapă a şedinţei de fitness pentru femei musulmane debutează cu o scurtă rugăciune, iniţiatoarea proiectului considerând că un trup sănătos poate fi obţinuit numai cu ajutorul unui spirit curat şi întărit.

FOTO Daily Mail

Cultura musulmană pune accentul mai degrabă pe mâncare decât pe mişcarea fizică, a explicat Nadine motivul care a determinat-o să lanseze DVD-ul. Aceasta a mai povestit pentru Daily Mail că a slăbit aproape 26 de kilograme în urmă cu câţiva ani, iar din acel moment a înţeles că femeile au nevoie de ajutorul său. 

FOTO Daily Mail 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările