Femeia Barbie a vorbit: „Uniunile interrasiale urâţesc rasa umană“

Femeia Barbie a vorbit: „Uniunile interrasiale urâţesc rasa umană“

Valeria Lukyanova şochează prin simpla sa apariţie. FOTO beautifulshoes.org

O nouă afirmaţie făcută de Valeria Lukyanova, păpuşa Barbie umană, a captat interesul presei de pretutindeni şi a reuşit să scandalizeze un jurnalist, determinându-l să o numească „extraterestru rasist”.

Ştiri pe aceeaşi temă

Femeia cu chip de păpusă a declarat într-un interviu oferit revistei GQ că vinovat de popularitatea în continuă creştere a operaţiilor estetice ar fi numărul tot mai mare de cupluri interrasiale, care „urâţesc rasa umană”.


„Etnicităţile se amestecă. Înainte nu era aşa. Vă amintiţi câte femei frumoase şi naturale existau în ani '50 şi '60? Acum, graţie degenerării, ne lovim de problema operaţiilor estetice. Să zicem că o rusoaică se căsătoreşte cu un armean şi au un copil împreună – o fetiţă minunată care, din păcate, a moştenit nasul tatălui său. Azi merge la chirurg, şi-l pileşte puţin şi gata, arată bine”, a declarat modelul în vârstă de 28 de ani, originar din Ucraina.

Michael Idov, jurnalistul care a intervievat-o pe Lukyanova, a numit-o pe aceasta „extraterestru rasist”, în urma declaraţiilor sale deosebit de ofensatoare. Femeia a mai declarat pentru GQ că ideea unei familii este pur şi simplu respingătoare pentru ea.

Doar idea de a avea copii mă face să simt repulsie. Mai degrabă aş muri torturată, pentru că cel mai rău lucru care mi se poate întâmpla în lumea asta este să duc o viaţă de familie, a mai spus femeia-Barbie.

Barbie şi Ken, în carne şi oase FOTO Daily Mail 

Valeria Lukyanova a devenit celebră începând cu anul 2012, când videoclipurile sale de „consiliere spirituală” au devenit virale pe internet. Trăsăturile sale de elf au născut numeroase controverse şi întrebări cu privire la numărul de operaţii estetice care au ajutat-o să arate astfel. Lukyanova, însă, afirmă că nu a trecut prin mâinile chirurgilor decât pentru implanturile cu silicon, fizicul său fiind, în rest, rezultatul dietei şi al exerciţiilor fizice.

Are un zâmbet îngheţat, dinţii ei sunt mici şi aproape translucizi. Ţinea în mână o geantă în formă de lanternă, avea un top albastru pe care era imprimat un craniu care făcea cu ochiul. Tot corpul său pare «aranjat», a scris Idov despre Lukyanova.

Declaraţiile femeii au făcut deliciul cotidienelor de multe ori în decursul ultimilor doi ani. În trecut, ucrainianca a mai spus că este absolut sigură că nu este umană şi că se trage, cel mai probabil, de pe Venus, dar şi că poate călători în timp.

FOTO Daily Mail

„Vin dintr-o lume în care există doar dragoste şi fericire. Am observant că mass-media sunt interesate doar de lucruri negative, dacă pui pe cineva într-o lumină proastă, dacă-i vânezi greşelile. Cred că, la un moment dat, am fost vampir energetic, pentru că primeam constant reacţii negative şi mă bucuram de ele. Am creat unele postări special pentru a înfuria oamenii”, se confesa femeia-Barbie pentru revista Vice.

Lukyanova este căsătorită, iar soţul său lucrează în domeniul constrcţiilor şi îi este, totodată, manager. 

Soţul meu mă cunoaşte de mai bine de zece ani. Este obişnuit să fiu o regină a frumuseţii pe oriunde merg. Eram regina frumuseţii şi în liceu, şi sunt şi acum, la petrecerile sale corporatiste, a declarat tânăra în luna august, pentru cotidianul The Daily Beast.

Întrebată dacă soţul său este o fiinţă umană, aceasta a spus că preferă să nu vorbească despre acest lucru, „pentru a nu-i strica bărbatului său reputaţia”.

Citeşte şi:

Reţeta succesului: 7 lucruri pe care nu trebuie să le spui dacă vrei să avansezi la locul de muncă

 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: