Face bani frumoşi din frunze moarte: cum reuşeşte un bărbat să vândă trei frunze cu aproape 20 de dolari

Face bani frumoşi din frunze moarte: cum reuşeşte un bărbat să vândă trei frunze cu aproape 20 de dolari

Fiecare pachet vândut de Kyle conţine trei frunze, de culori diferite/FOTO renemarino.bandcamp.com

Un bărbat din Statele Unite a reuşit să facă bani dintr-o afacere la care puţini s-ar gândi vreodată: el vinde frunze uscate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Kyle Waring locuieşte în New England, Statele Unite, o regiune unde în fiecare toamnă natura oferă este un peisaj deosebit de pitoresc, datorită vegetaţiei diverse şi abundente. Împreună cu soţia lui, Kyle s-a gândit să profite de acest lucru şi să culeagă frunzele căzute pe jos, pentru ca apoi să le vândă.

Bărbatul face pacheţele cu câte trei frunze de culori diferite: una verde, una roşie şi una galbenă, pe care le conservă într-o soluţie de apă şi glicerină şi le trimite prin curier la adresa clientului. Până acum, el a primit peste 200 de comezi de la clienţi din Statele Unite. Un pachet cu frunze moarte costă 19.99 de dolari, iar comanda se face prin intermediul site-ului shipfoliage.com.

În fiecare an, în luna octombrie vin foarte mulţi turişti în New England, ca să poată admira spectacolul oferit de uscarea şi căderea frunzelor. Astfel, turismul local câştigă peste 3 milioane de dolari anual numai din acest fenomen natural, scrie Huffington Post.

Kyle nu este la prima afacere de acest fel. Iarna trecută, el a vândut zăpadă din Boston, după ninsorile foarte abundente care s-au înregistrat aici. El a primit atunci comenzi de 326 de kilograme de zăpadă în total, o singură comandă ridicându-se la 89 de dolari.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările