Expoziţie dedicată animalelor de companie, la Romexpo: când are loc şi cât costă biletele la singura competiţie de pet grooming din România

Expoziţie dedicată animalelor de companie, la Romexpo: când are
loc şi cât costă biletele la singura competiţie de pet grooming din România

Show de pet grooming la PetExpo 2019

Cele mai importante evenimente de pet grooming se desfăşoară la PetExpo 2019, la Romexpo. Experţii în tunsul animalelor vor fi prezenţi la expoziţie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cele mai importante evenimente de grooming din ţară vor avea loc în acest an, în cadrul târgului dedicat animalelor de companie, PetExpo, între 12 şi 14 aprilie 2019, la Romexpo.
 
Sâmbătă, 13 aprilie, experţii în tunsul animalelor îşi vor demonstra talentul în cadrul concursului Romanian Grooming Trophy, iar duminică, 14 aprilie, Fabio Brandi, groomer şi breeder cunoscut internaţional, va face o demonstraţie alături de câinele său.
 
Preţul biletului pentru târg este de 10 lei, iar copiii până în şase ani şi studenţii la Facultatea de Medicină veterinară au acces gratuit. Elevii, pensionarii şi studenţii beneficiază de un cost redus al biletului, de numai 5 lei. Programul târgului este între 10.00 şi 19.00, iar duminică între 10.00 şi 17.00. Biletele pot fi achiziţionate şi online, de pe site-ul petexpo.ro
 
Anul acesta, stilurile de styling pentru câini vor fi comunicate, la PetExpo, în cadrul celor mai importante evenimente de grooming din România. Primul eveniment, Romanian Grooming Trophy va avea loc sâmbătă, 13 aprilie, între orele 15.00 – 19.00 în Arena PetExpo. Evenimentul este dedicat exclusiv groomerilor, fiind singura competiţie de grooming din România, organizată de Groom Land Academy din Craiova.
 
„Romanian Grooming Trophy aduce cei mai importanţi groomeri din România, într-o competiţie pe patru stiluri diferite de grooming: Free Style, Pure Breed Scissoring, Poodle şi Stripping. Competiţia se va desfăşura pe trei niveluri de dificultate, C, B şi A după modelul asiatic. Competiţia va fi arbitrată în acest an de către Jamie Sie, instructor principal la JGA Malaysia, groomer şi arbitru atestat în Asia“, a declarat Ilie Pană, organizatorul Pet Expo.
 
„Aflat la cea de-a 11-a ediţie, târgul a devenit unul dintre cele mai populare evenimente ale anului pentru proprietarii de animale. În fiecare an, la Pet Expo se dă startul noilor tendinţe iar anul acesta, tendinţele internaţionale în grooming vor fi prezentate, în premieră, în cadrul târgului“, a mai spus Ilie Pană.
 
Duminică, 14 aprilie, la ora 14.00, în Arena centrală a PetExpo va avea loc o demonstraţie de grooming realizată de Fabio Brandi, groomer şi breeder premiat pe plan internaţional, un nume important pe scena italiană a iubitorilor de câini. Inspirat de mic copil de o mare pasiune pentru animale, Fabio a devenit interesat de lumea grooming-ului la doar 18 ani, devenind profesia sa în 1998. În cadrul demonstraţiei va fi prezent alături de câinele său.
 
Fabio Brandi a participat la cursuri de specializare de la o vârstă fragedă care l-au determinat să deschidă în 2011 prima academie din Italia, „Lovepet Grooming Academy“, şi să primească doar câţiva ani mai târziu, în 2014, titlul de „Iv San Bernard Master of Grooming“. Fabio Brandi este membru al echipei internaţionale Iv San Bernard şi a participat la turneul exclusiv „Campioni alla ribalta“.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: