Expertul în jocul cu gheară a scos 3.000 de premii afară: bărbatul a devenit spaima proprietarilor şi este rugat să nu mai joace FOTO VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr din China, Chen Zhitong (foto), a devenit spaima proprietarilor de „maşini cu gheară“, aparatele la care poţi înhăţa premii manevrând un braţ robotic.

Bărbatul a reuşit să „captureze“ 3.000 de jucării în doar şase luni, câştigându-şi titulatura de „zeu al maşinii cu gheară“ într-un mall din oraşul Xiamen. Bărbatul este atât de bun încât proprietarii aparatului l-au invitat la cină pentru a încerca să-l convingă să nu mai joace. 

„Întotdeauna îmi fac cinste cu masa şi mă roagă să nu mai joc. Continuă să piardă bani din cauza mea“, a declarat bărbatul. 

„Prima dată când am jucat a fost anul trecut în luna iulie. Am văzut maşinăria la intrarea unui mall. Atunci nu m-am gândit foarte mult, a fost doar o modalitate de a face timpul să treacă mai uşor“, a mărturisit Zhitong pentru presa locală. I-a plăcut, aşa că a continuat să se joace ori de câte ori mergea la mall, iar într-o lună a devenit extrem de priceput, reuşind să golească un întreg aparat. Acum, oamenii se strâng în jurul lui pentru a-l urmări în acţiune.

image

„Nu sunt interesat de jucării, ci de procesul obţinerii lor, care e foarte interesant“, a dezvăluit bărbatul. Trucul, spune el, constă în spiritul de observaţie – dacă poţi să-ţi dai seama cât de mult tremură „gheara“ eşti capabil să afli puterea de prindere.

Cel mai mult, dintr-o singură încercare, a câştigat 100 de păpuşi şi nimeni nu a reuşit să ajungă măcar aproape de această realizare.

Stil de viață



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite