Experiment social: cum reacţionează cei din jur când un bărbat agresează o femeie pentru că alăptează în public - VIDEO

Experiment social: cum reacţionează cei din jur când un bărbat agresează o femeie pentru că alăptează în public - VIDEO

Tinerii din echipa Trollstation au vrut să vadă dacă oamenii îi vor lua apărarea tinerei care alăptează în public/FOTO Youtube

Echipa Trollstation, care are un canal de YouTube, a realizat un experiment social, pentru a vedea care este reacţia oamenilor atunci când o femeie care alăptează în public este agresată de un bărbat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tinerii din echipa Trollstation au înscenat următorul experiment: o tânără îşi alăptează bebeluşul la metrou, iar un bărbat începe să se certe cu ea, declarându-se deranjat de acest gest. Scopul experimentul a fost să arate care este reacţia celor din jur în cazul unui asemenea incident, scrie Cosmopolitan.

La scurt timp după ce femeia care stă pe scaun pare că începe să-şi alăpteze copilul, bărbatul care stă la câteva scaune distanţă îi cere să se oprească, pentru că este deranjat de gestul ei.

Cele mai multe persoane din jur au asistat impasibile la cearta dintre cei doi. Tânăra încerca să se apare, spunând că nu face un lucru indecent, pentru că sânii ei sunt acoperiţi şi chiar trebuie să-şi hrănească bebeluşul. La rândul său, bărbatul devenea tot mai agresiv şi la un moment dat chiar i-a cerut să plece în alt vagon al metroului dacă vrea să alăpteze.

Deşi cei mai mulţi călători nu reacţionează, câteva persoane i-au luat totuşi apărarea mamei, condamnând agresivitatea bărbatului. Un tânăr chiar s-a aşezat între cei doi, ca să o protejeze astfel pe femeie şi a încearcat să-l convingă pe bărbat să se liniştească, pentru că nu are motive să fie deranjat. Iar dacă este deranjat, atunci să plece el.

La finalul scenei, care a fost filmată cu camera ascunsă, actorul care şi-a jucat bine rolul de bărbat agresiv l-a felicitat de tânărul care a luat atitudine şi le-a explicat tuturor că de fapt a fost un experiment social.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările