După luni sau ani de relaţie, orice cuplu decide că este timpul să anunţe întreaga lume că a venit timpul să se prezinte în faţa întregii societăţi şi în faţa Domnului ca o adevărată familie, iar acest lucru nu poate fi realizat decât prin anunţul venit odată cu trimiterea invitaţiilor de nuntă către cei aleşi să participe la ceremonie. Deluxe Cards oferă mirilor o gamă diversificată de modele de invitaţii de nuntă, precum şi alte accesorii, ideale pentru zâmbete, veselie şi voie bună.

Paşii pe care mirii trebuie să îi parcurgă în alegerea invitaţiilor potrivite pentru nuntă nu sunt deloc uşori, pentru că după alegerea localului de desfăşurare a nunţii şi confirmarea sa de disponibilitate, urmează achiziţa rochiei, lista de invitaţi, dar şi alegerea şi distribuirea invitaţiilor de nuntă, conform tradiţiei. Invitaţiile de nuntă de la Deluxe Cards dau tonul şi tematica nunţii şi reprezintă o alocare de resurse cu miresme, accesorii sau culori care să se potrivească perfect cu emoţiile mirilor.

Deluxe Cards îşi anunţă prezenţa la Târgul Miresei

Perioada imediat următoare este întâmpinată cu multă eleganţă, fast şi dedicare pentru viitoarele mirese, care pot să participe la cel mai mare târg de nunţi din România, care va avea loc în zilele de 26-28 Februarie în Cupola Romexpo din Bucureşti. Aici, gama variată de modele de invitaţii de nuntă Clara, Alice, Emma, Creative, Ekonom, Kristal sau Erdem vor prezenta un adevărat joc de culori, cuvinte, texte personalizate şi imagini unice, menite să aducă în centrul atenţiei iubirea dintre partenerii de cuplu. Invitaţii de nuntă tip papirus, 3D, invitaţii elegante, puzzle, invitaţii originale sau comice îşi vor atrage clienţii prin multitudinea de idei originale, creative, la cele mai rentabile preţuri pentru miri.

„Toate lucrurile unei nunţi sunt flexibile, planificarea este de asemenea în calendar, însă, conceperea, alegerea şi descifrarea invitaţiilor de nuntă urmează o regulă strictă: se ţine cont de stil şi de tema dorită a nunţii, însă şi pe ceea ce se comunică invitaţilor şi participanţilor, totul pentru a crea o piesă unică pentru miri în ziua cea mare, dar şi pentru ceilalţi, care vor păstra în minte întregul eveniment. Fircare comandă a clienţilor noştri este îndeplinită cu succes, pentru că le oferim o mulţime de modele, texte, dar şi preţuri avantajoase, cu un plus pe livrarea imediată a invitaţiilor, de o zi lucrătoare.” – declară managerul general Deluxe Cards, Bucureşti.

Recomandarea Deluxe Cards clienţilor

Stilul şi personalitatea mirilor în desfăşurarea nunţii sunt elemente primordiale, pe care orice cuplu trebuie să le deţină. „Dacă lista save the date a fost transmisă, atunci este probabil ca doar mirii să ştie într-adevăr ce stil trebuie să îndeplinească nunta. Aici invitaţiile de nuntă reprezintă cartea de vizită a cuplului, fie că se mizează pe un spirit liber şi modern, unul elegant, excentric, rustic, capricios sau de ce nu unul sofisticat şi elegant?! Invitaţiile de nuntă reflectă întotdeauna acest stil.” - mărturiseşte cu încredere sales mananger Deluxe Cards din Băneasa Shopping City. Cu alte cuvinte, primele impresii contează pentru că adaugă farmec, un stil aparte, unic şi personalizat, încât fiecare invitaţie de nuntă transmisă să obţină maximum de efect pentru ziua cea mare.

Orice viitoare mireasă, fie că are 20 de ani sau are 35, trebuie să pună accent pe formalitatea invitaţiilor de nuntă. Aici, gama de invitaţii de nuntă Elegant, regăsită şi accesată şi în mediul online pe adresa www.deluxe-cards.ro oferă posibilitatea comăndării unui set original de texte pentru invitaţii de nuntă, înglobate în materiale delicate de hârtie sau papirus, cu predominanţa culorilor calde şi plăcute, într-un design atrăgător şi stilat.

Mirii optează pentru o nuntă personalizată în 2016

În prezent, nunţile sunt din ce în ce mai puţin axate pe tradiţiile ceremoniale şi mai mult pe auto-exprimare şi individualitate. O nuntă poate fi formală, casual sau undeva între aceste stiluri, iar o invitaţie de nuntă este cea mai bună strategie pentru a da aluzia formalităţii nunţii, subiect care trebuie să apară inevitabil pe seria de invitaţii de nuntă recomandate de comerciantul Deluxe Cards România.

Cu alte cuvinte, invitaţiile de nuntă achiziţionate de la Deluxe Cards ajută la deschiderea comunicării cu persoanele invitate şi la completarea detaliilor şi informaţiilor pertinente despre ziua cea mare. Gama variată de invitaţii de nuntă a magazinului cu renume conferă o amintire de distracţie până în ziua cea mare a evenimentului, şi, dăinuiesc prin personalitate şi strălucire, încât mirii şi chiar fiecare invitat să nu uite la ce anume a luat parte întreaga zi: uniunea a două suflete în sfintele taine creştine şi răspândirea iubirii dincolo de graniţele cuplului.