Dragostea şi sexul, esenţiale în atingerea succesului profesional

Dragostea şi sexul, esenţiale în atingerea
succesului profesional

Dragostea şi sexul, esenţiale în atingerea succesului profesional.

Un jurnalist, care a studiat peste 500 de milionari americani, a vorbit despre secretele îmbogăţirii în 13 principii. Unul din ele spune că dragostea şi sexul sunt esenţiale în obţinerea succesului.

Cu aproape un secol în urmă, jurnalistul Napoleon Hill a început să analizeze strategiile folosite de cei mai bogaţi oameni de afaceri din America. A studiat peste 500 de milionari, publicând mai apoi „Think and Grow Rich“, în care a inclus cele 13 principii care conduc spre succes, conform The Independent.

Cel de-al zecelea principiu – „misterul transmutaţiei sexuale“ – sugerează că romantismul, dragostea şi sexul sunt factori critici în determinarea succesului şi câştigurilor.

„Dorinţa sexuală este cea mai puternică dintre dorinţele omului. Când este exploatată, această forţă motivantă îşi păstrează toate atributele de intenţie, imaginaţie şi curaj care pot fi folosite ca forţe creative puternice în literatură, artă sau în orice altă profesie“, spune Hill.

Hill face câteva afirmaţii îndrăzneţe: „Bărbaţii cu cea mai mare realizare sunt bărbaţii cu o natură sexuală foarte dezvoltată. Cei care au acumulat mari averi au fost motivaţi de influenţa unei femei. Dragostea, romantismul şi sexul sunt toate emoţii capabile să conducă oamenii la un nivel de geniu“.

Concluzia este susţinută chiar de milionarii lumii. „Cea mai importantă alegere pe care o poţi face în dezvoltarea carierei este să te căsătoreşti“, a declarat Sheryl Sandberg, a cărui valoare netă estimată este de 1,1 miliarde de dolari.

Nu este singurul, inclusiv Catherine Alford din „The Simple Dollar“, a spus: „Dacă aş fi ales un alt soţ, viaţa mea ar arăta foarte diferit. Fie că mi-am dat seama sau nu la acea dată, soţul meu a fost cea mai bună decizie pentru cariera mea“.

În calitate de vorbitor motivaţional, Jim Rohn a declarat: „Suntem media celor cinci persoane cu care petrecem cel mai mult timp, ceea ce este valabil mai ales atunci când vine vorba de soţii noştri“.

citeste totul despre: