Dragoste dusă la extrem: o britanică vrea să pună cenuşa mamei sale în mâncarea de Crăciun. „Gustul ei mă calmează“

Dragoste dusă la extrem: o britanică vrea să pună cenuşa mamei sale în mâncarea de
Crăciun. „Gustul ei mă calmează“

O britanică va adăuga cenuşa mamei decedate în mâncarea de Crăciun.FOTO The Mirror

După ce timp de şase luni a mâncat în fiecare zi câte o linguriţă din cenuşa mamei decedate, pentru a-şi alina dorul de aceasta, o britanică în vârstă de 41 de ani vrea să adauge resturile incinerate şi în preparatele de Crăciun.

Ştiri pe aceeaşi temă

Debra Parsons spune că este primul Crăciun pe care îl petrece fără mama ei, iar dorul prea puternic a făcut-o să ia decizia de a adăuga cenuşa resturilor incinerate în curcanul şi budinca pe care le va pregăti pentru sărbători, scrie mirror.co.uk.

Mama femeii a murit brusc după ce a suferit o infecţie toracică în luna mai. De atunci, femeia de 41 de ani a încercat să lupte cu depresia, simţind nevoia de a mânca zilnic din cenuşa mamei pentru a se simţi „cât mai aproape posibil“ de fiinţa care i-a dat viaţă.

„La început le ţineam într-o pungă sigilată, cu care dormeam în pat. Dar nu simţeam că e aproape de mine. Apoi am avut un impuls: am deschis punga, mi-am lins degetele şi le-am băgat înăuntru. Nici nu ştiam ce fac când am gustat cenuşa. Gustul m-a calmat pentru prima dată de la moartea mamei mele”, a spus femeia de 41 de ani.

                                                                 Debra Parsons alături de mama sa.

Pentru că dorinţa de a mânca cenuşa mamei ei e din ce în ce mai puternică, Debra a decis ca la masa de Crăciun să adauge preparatelor din cenuşa mamei decedate, “ca să o simtă mai aproape”.

„Simt ca şi cum ea ar putea să trăiască înăuntrul meu. Ea face parte din mine, poate respira prin corpul meu. Respiraţia mea este respiraţia ei. Eu şi mama aveam o legătură foarte puternică, iar aceasta nu poate fi niciodată întreruptă, nici măcar prin moarte“, a spus Debra.

Femeia va adăuga resturile incinerate în curcanul şi budinca pregătite de Crăciun.

„Crăciunul este un moment special al anului când vrei să fii aproape de cei pe care îi iubeşti cel mai mult. Acum simt mai puternic ca oricând pierderea celor care nu sunt printre noi. Am norocul că cei dragi înţeleg ce fac. Vom avea la masă un loc special pentru mama şi o fotografie a ei pe masă, astfel încât să poată fi cu noi în acea zi specială. Ştiu că mama ar fi fost fericită că fac tot ce e nevoie pentru a trece peste durerea provocată de faptul că nu mai este în viaţa mea“, a mai declarat britanica.
 

Iubitul acesteia o susţine pe femeie şi intenţionează să o ceară în căsătorie anul viitor.

FOTO The Mirror

citeste totul despre: