Două bijuterii purtate de Jennifer Lopez şi Gal Gadot, vedetele unei licitaţii în Bucureşti. Cum arată şi care este preţul de pornire FOTO

Două bijuterii purtate de Jennifer Lopez şi Gal Gadot, vedetele unei licitaţii în Bucureşti. Cum arată şi care este preţul de pornire FOTO

Jennifer Lopez FOTO Getty Images

Două bijuterii purtate de actriţele Jennifer Lopez şi Gal Gadot sunt vedetele unei licitaţii care are loc astăzi (17 decembrie), în România.

Ştiri pe aceeaşi temă

Este vorba despre un inel – realizat din aur alb şi galben şi presărat cu 250 de diamante briliant şi un colier – realizat cu diamante negre beads şi care în licitaţie este însoţit şi de un pandantiv-cruce din aur roz şi diamante incrustate. 

Preţurile de pornire pentru aceste bijuterii au fost stabilite la 25.000 de euro, respectiv 9.000 de euro.

Inelul purtat de Jennifer Lopez şi colierul pe care l-a avut Gal Gadot, văzute în detaliu

Evenimentul de licitaţie va avea loc joi, 17 decembrie, la Casa de Licitaţii A10 by Artmark, pe platforma live. Cei care doresc să participe o pot face printr-un cont activ realizat cu cel puţin 24 de ore înaintea evenimentului. 

În afara celor două bijuterii spectaculoase, la vânzare sunt scoase şi alte 300 de piese de colecţie.

 Bijuterii spectaculoase purtate de staruri de la Hollywood sau realizate de renumiţi creatori în ateliere celebre au fost aduse pentru prima dată în România pentru „Licitaţia de Crăciun – Bijuterii şi Artă Decorativă” şi pot fi admirate la Palatul Cesianu-Racoviţă, în regim gratuit. Iubitoarele accesoriilor de lux pot alege dintr-o gamă largă de bijuterii – cu preţuri pe măsura unui cadou de Crăciun, plecând de la 100 de euro şi ajungând până la 50.000 de euro – inele din aur, cu diamante şi safire rare, seturi de cercei şi coliere din perle, lanţuri cu pandantive, multe purtând numele unor branduri renumite precum: Tiffany, Fabergé, Cartier, Mauboussin etc.

Citeşte mai mult pe click.ro: unde au purtat vedetele bijuteriile spectaculoase

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările