Domnul carte de credit: câte carduri de credit deţine bărbatul care figurează în Cartea Recordurilor şi cu cel mai lung portofel din lume

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Britanicul Walter Cavanagh figurează în Cartea Recordurilor ca persoana cu cele mai multe cărţi de credit din lume. Pentru că avea nevoie de un portofel pe măsură unde să-şi ţină numeroasele carduri, acesta a făcut rost de unul uriaş, bifând astfel o nouă menţionare în Guinness Book of World Records, pentru cel mai lung portofel din lume.

Portofelul are peste 100 de metri, cântăreşte aproape 18 kilograme şi poate păstra numai 800 de cărţi de credit din cele1.497 pe care le are Walter Cavanagh. Bineînţeles, britanicul nu se plimbă cu portofelul după el, ci îşi păstrează comoara la bancă, într-o cutie de valori.

Colecţionarul de cărţi de credit a povestit că pasiunea sa bizară a început în urma unui pariu făcut cu un prieten în 1960, când cel care ar fi strâns cele mai multe la finalul anului câştiga o masă gratuită. Aşa a început să adune până şi carduri oferite de benzinării, magazine sau restaurante şi nu s-a mai oprit.

Totalul creditului oferit lui Cavanagh pe cărţile de credit este de peste un milion de lire sterline, dar el foloseşte o singură carte de credit şi acoperă lunar descoperirea de card. Cea mai mică limită de card este de 46 de euro şi i s-a întâmplat o singură dată să-i fie refuzată o carte de credit.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite