Doi tineri au montat bradul de Crăciun invers, cu susul în jos, ca să nu fie „atacat” de pisica familiei

Doi tineri au montat bradul de Crăciun invers, cu susul în jos, ca să nu fie „atacat” de pisica familiei

Natasha se temea că bradul va fi distrus de pisică, dacă va fi montat normal, fixat de podea/FOTO Caters

O familie care locuieşte în Cardiff, Ţara Galilor, a decis să monteze bradul de Crăciun invers, adică cu susul în jos. Ideea îi aparţine Natashei Smith, de 25 de ani, care trăieşte alături de partenerul ei şi de cei trei copii ai lor, dar şi de pisicuţa Storm, răsfăţata celor mici.

Ştiri pe aceeaşi temă

De anul acesta, adorabila pisicuţă va face parte din familia lor, iar apariţia ei a adus bucurie, dar şi îngrijorare. Natasha se întreba cum să aranjeze pomul de Crăciun, ca să nu fie distrus de jucăuşul pisoi.

În cele din urmă, şi-au dat seama că singura soluţie eficientă ar fi să monteze bradul invers, adică să fie fixat de tavan şi să atârne cu vârful în jos. După o zi întreagă de încercări, Natasha a reuşit şi este încântată de rezultat. Ea nu vrea să spună care este secretul ineditei poziţionări a bradului, precizând că totul va rămâne secret.

Ideea tinerei este cu adevărat originală. Există multe magazine care vând brazi de Crăciun montaţi invers, cu susul în jos, dar aceştia se fixează cu un suport tot pe podea, nu pe tavan. Preţul pentru un asemenea pom variază între o sută şi o mie de dolari, în funcţie de mărimea bradului şi de complexitatea modelului.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările