Divorţul secolului: Hillary şi Bill Clinton pun capăt relaţiei lor!

Se pare că Hillary şi Bill Clinton au ales să pună capăt relaţiei lor de mai bine de 35 de ani. Potrivit publicaţiei americane Globe Magazine, Hillary Clinton şi-a luat deja "în serios" rolul de femeie liberă.

Potrivit revistei americane Globe, Hillary Clinton s-a săturat de soţul ei şi e decisă să înceapă o nouă viaţă, surprinzător alături de o altă femeie. Potrivit aceleaşi surse, secretarul de stat american a început să se bucure de libertate încă de luna trecută, atunci când a fost văzută dansând şi bând în compania unei femei la "Havana Club", în timp ce se afla într-o vizită oficială în oraşul columbian Cartagena.

Căsnicia celor doi este pe butuci de ceva vreme, confirmă nişte surse pentru Globe. Mulţi oameni au crezut de-a lungul timpului că Hillary a continuat să stea alături de Bill, după scandalul sexual cu Monica Lewinsky, doar pentru a pune bazele unei cariere politice. Dacă aşa stau lucrurile, planul i-a ieşit, pentru că, la această oră, Hillary Clinton este una dintre cele mai influente persoane din SUA.

Hillary şi Bill Clinton s-au întâlnit în 1971 şi s-au căsătorit patru ani mai târziu. De-a lungul timpului, relaţia celor doi a fost supusă încercărilor, fiindcă presa a vuit despre multe femei că ar fi fost iubitele fostului preşedinte american.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: