Directorul de vânzări care locuieşte în maşină de peste un an: „Acest fel de a trăi oferă vieţii mele un sens. De ce-aş da fuga într-o casă?” FOTO

Directorul de vânzări care locuieşte în maşină de peste un an: „Acest fel de a trăi oferă vieţii mele un sens. De ce-aş da fuga într-o casă?” FOTO

Când aud că trăieşte într-o maşină, cele mai multe persoane îl compătimesc pe americanul Edward Mjelde, înainte să afle că este un director de vânzări de succes, în vârstă de 26 de ani. FOTO Edward Mjelde/Imgur

Locuieşte de peste un an în maşina personală, motiv pentru care mulţi ar putea să creadă că americanul Edward Mjelde se luptă cu sărăcia şi nu-şi permite să trăiască într-o casă. Adevărul este cu totul altul, pentru că bărbatul de 26 de ani este un director de vânzări de succes, cu un salariu de invidiat, iar decizia de a locui într-un automobil nu are nimic de-a face cu problemele financiare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Când aud că trăieşte într-o maşină, cele mai multe persoane îl compătimesc pe americanul Edward Mjelde, înainte să afle că este un director de vânzări de succes, în vârstă de 26 de ani. Totuşi, acesta nu locuieşte de peste 12 luni într-o maşină Ford Escape împins de sărăcie, ci pentru că găseşte o plăcere aparte în stilul de viaţă minimalist.

Până în urmă cu doi ani, americanul a locuit într-o casă convenţională. Atunci a  decis să facă o călătorie cu maşina de 8.000 de kilometri prin America şi s-a îndrăgostit de senzaţia de libertate pe care i-a dat-o această experienţă. 

Atât de bine s-a simţit încât a decis să păstreze stilul de viaţă nomad şi minimalist şi după terminarea călătoriei. Timp de un an nu a povestit multora despre alegerea sa de a se muta din casă în maşină, însă recent a postat pe platforma online Reddit şi pe Imgur fotografii din care reiese stilul său de viaţă .

FOTO Edward Mjelde/Imgur

„Toate lucrurile de care am nevoie sunt la îndemână, în portbagajul încăpător al maşinii, fără să fie nevoie să depozitez ceva pe scaunul din dreapta şoferului sau pe podea. Produsele de igienă personală sau pentru întreţinerea curăţeniei sunt ordonate în spaţiile existente pe portiere, iar perechile de pantofi în plus la pun sub scaunele din faţă. Fac duş la sala de fitness sau folosesc băile publice când am nevoie. Tot ce deţin se află în maşina mea. Nu am remorcă, rulotă sau orice alt spaţiu de depozitare adăugat”, a explicat acesta.

FOTO Edward Mjelde/Imgur

Acest fel de a trăi oferă vieţii mele un sens. Îmi petrec cea mai mare parte din timp în natură, de multe ori dorm afară, în sacul de dormit. De ce aş simţi nevoia să dau fuga într-o casă? Eu mă simt aici ca acasă, a explicat Edward Mjelde în postarea făcută pe Imgur.

FOTO Edward Mjelde/Imgur

Bărbatul depozitează alimentele perisabile într-o cutie frigorifică şi găteşte cu ajutorul unui aragaz de camping. Atunci când doarme în maşină, rabatează spătarele scaunelor din faţă, pune o saltea şi obţine un pat extrem de confortabil. 

FOTO Edward Mjelde/Imgur

Edward şi-a improvizat şi un birou la care lucrează atunci când are nevoie şi admite că are un spirit de organizare aparte, aşa că nu rătăceşte aproape nimic.

FOTO Edward Mjelde/Imgur

Deşi nu are de gând să-şi petreacă întreaga viaţă într-o maşină, Edward speră să-şi poată continua stilul actual de trai cât mai mult timp, chiar şi după ce o să aibă o relaţie de cuplu stabilă. Amuzat, acesta se gândeşte că într-o asemenea situaţie va trebui să-şi cumpere o maşină ceva mai încăpătoare, probababil un SUV.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: