Dieta Nalep, cea cu care Anda Adam a slăbit 12 kilograme. Mănânci orice, cu o singură condiţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dieta Nalep, cea cu care Anda Adam a slăbit 12 kilograme
Dieta Nalep, cea cu care Anda Adam a slăbit 12 kilograme

Anda Adam este într-o formă de zile mari şi asta se datorează sportului pe care îl face, dar şi dietei pe care o urmează. Cântăreaţa a reuşit să slăbească 12 kilograme în 2 luni cu ajutorul unei diete în care îţi este permis să mănânci orice, atâta timp cât respecţi o singură condiţie: renunţi complet la sare şi zahăr.

Dieta Nalep, cea cu care Anda Adam a slăbit 12 kilograme

Cu toate că are 38 de ani şi a născut, Anda Adam arată demenţial. A reuşit să piardă greutatea din timpul sarcinii şi să se tonifieze la loc.

„Alerg după copil, fac sport şi ţin o dieta interesanta, care se numeşte Nalep şi pe care mi-a recomandat-o prietena mea, Lilia Caraush, după ce a slăbit 14 kg în două luni. Eu am reuşit să dau jos 6 kg într-o luna, mâncând orice, dar fără sare şi fără zahăr", a declarat Anda Adam.

Dieta Nalep, cea cu care Anda Adam a reuşit să slăbească 12 kilograme, a fost creată de un medic italian, Antonio Trombetta, care este de părere că alimentele pe care le consumăm zilnic conţin cantitatea de sare suficientă pentru ca organismul nostru să funcţioneze perfect. 

Află continuarea dietei doar aici!

Dieta daneză: slăbeşti până în 20 kg în 13 zile

Dieta extremă cu lămâie – un mit sfărâmat

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite