Dieta militară de 3 zile. Ce trebuie să mănânci ca să slăbeşti cel puţin 10 kilograme

Dieta militară de 3 zile. Ce trebuie să mănânci ca să slăbeşti cel puţin 10 kilograme

Această dietă are rezultate uimitoare asupra siluetei tale dacă o respecţi cu stricteţe. Aşa cum îi spune şi denumirea, cura de slăbire este una drastică, se întinde pe parcursul a trei zilei şi este obligatoriu ca meniul zilnic să fie întocmai cel recomandat de nutriţionişti.

Ştiri pe aceeaşi temă

Specialiştii în nutriţie recomandă pacienţilor ca înainte să urmeze această dietă să îşi facă o serie de analize pentru a fi siguri că organismul lor este suficient de rezistent unei astfel de “cure de şoc”.
 
Reguli de la care nu trebuie să te abaţi când urmezi dieta militară
Fiecare masă trebuie să fie la aceeaşi oră în toate cele trei zile, indiferent dacă apare sau nu senzaţia de foame. Singurul lichid pe care poţi să-l consumi este apa, recomandată a fi băută la temperatura camerei şi obligatoriu plată. Poţi adăuga mâncării sare şi piper, dar în cantităţi moderate. După cele trei zile de dietă, poţi să mănânci normal şi, dacă metabolismul îţi permite, o poţi reteta la interval de o lună.
 
Pont: Rezultatele optime se obţin şi dacă pe lângă dietă faci şi ceva mişcare.
Citeşte şi: 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările