Dialog sprijina bibliotecile scolare din tara

Alaturi de alte companii multinationale, Dialog este sponsorul primului Festival al Brazilor de Craciun, organizat de catre organizatia Salvati Copiii in Romania, in vederea strangerii de fonduri

Alaturi de alte companii multinationale, Dialog este sponsorul primului Festival al Brazilor de Craciun, organizat de catre organizatia Salvati Copiii in Romania, in vederea strangerii de fonduri pentru dotarea cu carti a bibliotecilor scolare din tara. "Festivalul este unul din proiectele pe care Dialog le va incuraja, ca un cetatean activ si responsabil. Suntem constienti ca nevoile sunt foarte mari in multe domenii, de aceea am decis sa ne concentram atentia si sprijinul in proiecte care vizeaza sprijinirea scolilor si a facultatilor, in general a tineretului ale carui valori sunt foarte apropiate de valorile promovate de Dialog. In aceeasi masura, am dori sa avem din ce in ce mai multe companii romanesti implicate in astfel de proiecte", a declarat dl. Yves Gauthier, directorul comercial Mobil Rom. Dialog nu se multumeste sa creeze doar mijloacele de comunicare, ci se implica concret si constant in viata comunitatii romanesti. Lista progranelor sociale, culturale, sportive si educationale sau de divertisment initiate de Dialog este lunga, investitiile companiei in acest gen de proiecte fiind de ordinul a sute de mii de dolari in anul 2001.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


Modifică Setările