Dezbrăcate pentru caritate: jucătoarele de rugby de la Oxford au renunţat la haine şi la inhibiţii

Dezbrăcate pentru caritate: jucătoarele de rugby de la Oxford au renunţat la haine şi la inhibiţii

Imagini Mark Barnfield/Design Your Trust

Jucătoarele echipei de rubgy feminin de la Universitatea Oxford se vor întâlni cu rivalele de la Universitatea Cambridge pe 10 decembrie. Până atunci, ele au atras atenţia întregii lumi prin calendarul sexy pentru care au pozat.

Sportivele apar aproape complet goale, purtând numai ciorapi şi pantofi sport. Ele îşi acoperă părţile intime doar cu mâinile, astfel încât nu lasă mare lucru imaginaţiei, scrie Design Your Trust. Cele 13 fotografii din calendarul sexy pe anul 2016 le prezintă pe fete în poziţii inspirate de jocul de rugby.

Jucătoarele au realizat acest calendar ca să strângă bani pentru organizaţia caritabilă Beat, care ajută persoanele afectate de tulburări de alimentaţie. Un calendar costă 10 lire sterline, iar din această sumă câte o liră va fi donată pentru campania Mind Your Head a Universităţii Oxford, care promovează informaţii legate de sănătatea mintală.

Tinerele au fost încântate de acest proiect, care au o cauză nobilă, spun că s-au distrat foarte mult la şedinţa foto, dar şi că au suferit destul de rău de frig.

Puteţi vedea mai multe fotografii AICI!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările