„Dependenţi de Adrenalină”, la Adevărul Live. Crezi că poţi să faci bungee jumping? Află tot ce trebuie să ştii ca să te arunci cu capul înainte

„Dependenţi de Adrenalină”: Crezi că poţi să faci bungee jumping? Află tot ce trebuie să ştii înainte să te arunci cu capul înainte 

Adevărul Live şi "Dependenţi de Adrenalină" vă invită să urmăriţi un reportaj special, plin de tensiune, dedicat unei activităţi practicate destul de rar în România: bungee jumping. Săritura cu coarda elastică este o activitate solicitantă psihic şi cu reguli foarte stricte. Aflaţi secretele unei executări corecte şi tot ce trebuie să ştiţi înainte să luaţi decizia de a sări.


Despre proceduri, oameni pasionaţi, frică şi alte trăiri intense ne va vorbi Mariana Alexandru, ghid montan şi psiholog la Jump Adventure. Ea se ocupă cu coordonarea şi securizarea celor mai multe dintre salturile în coardă elastică, de la noi din ţară.


Continuăm să discutăm despre cele mai căutate activităţi extreme din România, tabere de aventură şi planuri pentru petrecerea sărbătorilor de iarnă în cele mai frumoase locuri din ţară, acolo unde puteţi exersa şi învăţa diverse sporturi, cu Mihai Dascălu, fondatorul comunităţii Trăieşte Aventura, care se va afla în platoul Adevărul Live, de la ora 14.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările