De cât timp au nevoie zilnic femeile ca să decidă cu ce vor să se îmbrace şi câte ajung să se certe cu soţii din acest motiv

De cât timp au nevoie zilnic femeile ca să decidă cu ce vor să se îmbrace şi câte ajung să se certe cu soţii din acest motiv

Femeile petrec, în medie, 17 minute pe zi sau patru zile pe an căutând în şifonier ţinuta vestimentară ideală. FOTO Daily Mail

Aspectul fizic este extrem de important pentru femei, iar alegerea celei mai potrivite ţinute le răpeşte destul de mult timp din viaţă, după cum au indicat rezultatele unei cercetări recente.

Ştiri pe aceeaşi temă

Femeile petrec, în medie, 17 minute pe zi sau patru zile pe an căutând în şifonier ţinuta vestimentară ideală, conform unei cercetări realizate de lanţul de magazine Marks and Spencer, la care au participat 2.000 de persoane. 

În timpul vieţii active (între 18 şi 60 de ani), o femeie ajunge să piardă nu mai puţin de şase luni cu probatul şi schimbatul hainelor, iar 62% din respondente au recunoscut că li se întâmplă destul de des să facă adevărate crize de nervi pentru că nu sunt mulţumite de alegerile vestimentare.

Nici bărbaţii nu sunt scutiţi în ziua de azi de grijile legate de opţiunile vestimentare pe care le fac. 1 din 5 reprezentanţi ai sexului puternic au admis că li s-a întâmplat să-şi iasă din fire pentru că nu ceva potrivit ca să se îmbrace.

Mai mult, 15% din bărbaţi şi femei au precizat că o ţinută nepotrivită le poate strica buna dispoziţie întreaga zi, iar 1 din 10 persoane a recunoscut că întârzie regulat la serviciu doar pentru că nu ştie cu ce să se îmbrace.

Nu în ultimul rând, 21% din femei au ajuns să se certe cu partenerii de viaţă din cauză că nu se pot decide mai repede cu ce vor să se îmbrace.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările