De ce nu reuşeşti să slăbeşti. 4 obiceiuri care te împiedică să dai jos kilogramele în plus

0
Publicat:
Ultima actualizare:
De ce nu reuşeşti să slăbeşti
De ce nu reuşeşti să slăbeşti

Ai o dietă echilibrată, faci şi mişcare.. şi totuşi, rezultatele întârzie să apară, cântarul indicând aproape aceeaşi greutate, cu mici variaţii pe parcursul zilei. Care ar putea fi problema?

Nu-i uşor să ţii dietă

Greutatea cu care te ţii de o dietă este efectul unui cuvânt magic pentru psihicul tău: "niciodată". Simpla decizie că nu vei mai mânca dulce niciodată îţi influenţează negativ voinţa. Cum eviţi? Cel mai cinstit lucru pentru tine (şi pentru psihicul tău chinuit de dietă) este să îţi propui scupori rezonabile: "nu mai mănânc dulce săptămâna asta, nu mai mănânc după ora 18". Ai mai multe şanse de izbândă.  

Poftele

Poftele sunt un alt duşman al hotărârii tale curajoase. Parcă ai avea chef de o ciocolată sau de cartofi prăjiţi. Responsabil cu poftele este hipotalamusul. Aşa că nu e de vină cine a pus gogoşeria în drum, ci faptul că organismul tău e obişnuit cu o cantitate mai mare de hrană pentru a transmite semnalele de saţietate. Cum eviţi? Aici doar voinţa este aliatul tău. Trebuie să rezişti până când obişnuinţă se schimbă. Un mic truc este că frigul accentuează senzaţia de foame, iar căldură o inhiba.  

Află continuarea doar aici!

Dieta de "48 de ore". Slăbeşti 4 kilograme în doar două zile

Dieta Adelinei Pestriţu cu care a slăbit după naştere

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite