Dansul ca stil de viaţă. Despre cultura hip-hop, cu trupa de dans FrontLine, la Adevărul Live

Frontline, în redacţia „Adevărul“

Cei mai buni dansatori hip-hop din România au reuşit să facă din pasiunea lor un mod de viaţă. Dansatorii din trupa FrontLine vorbesc, de la ora 14.00, la Adevărul Live, despre un hobby la fel de pătimaş ca un viciu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Dansatorii de la FrontLline au, separat, mulţi ani de antrenamente. Împreună, însă, au doar unul. Totuşi, un an în care au câştigat câteva premii la concursuri internaţionale (SUA, Spania, Olanda, Germania, Franţa, Ungaria şi chiar Republica Moldova) şi în care s-au pregătit cu cei mai buni dansatori şi coregrafi din lume (Henry Link, coregraful lui Michael Jackson, Mariah Carrey şi Will Smith, e doar unul dintre ei). Sunt tineri, cu spatele frumos.

Ne-am asumat această ironie, să aducem dansatori la ziar. Iar dansatorii din trupa FrontLine vorbesc despre cultura hip-hop, născută şi rămasă în stradă şi despre dansul ca stil de viaţă. Dar, înainte de a fi un hobby, o cale de exprimare, un refugiu sau chiar o meserie, dansul a fost, pentru fiecare, cea mai eficientă metodă de educaţie. Scena, competiţia, munca, deznădejdea, aplauzele şi succesul au fost ca un abecedar practic pentru formarea lor. Începând de la ora 14.00, la Adevărul Live, aflaţi cum se poate trăi doar cu muzică şi dans şi cum lucrurile astea sunt, cumva, de ajuns.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările