Cureaua cu 24 de accesorii care poate salva viaţa utilizatorului: şi-a atins obiectivele financiare în doar două ore

Cureaua cu 24 de accesorii care poate salva viaţa
utilizatorului: şi-a atins obiectivele financiare în doar două ore

O companie din Mexic a lansat cureaua cu 24 de accesorii ascunse. Foto dailymail.co.uk

O companie din Mexic a scos pe piaţă „cureaua de călătorie“, care oferă mai mult de 24 de instrumente ascunse în interiorul ei, inclusiv bandă adezivă, cârlige de pescuit şi bandaje.

Ştiri pe aceeaşi temă

Accesoriul, care se poartă în jurul taliei, poate ajunge să asigure uneori chiar supravieţuirea celui care o poartă. Compania producătoare, Wazoo Survival Gear, oferă mai mult de 24 de instrumente ingenioase, inclusiv un fluier, cârlige de pescuit şi bandaje. Centura are chiar o oglindă de semnal şi un deschizător de sticle în cataramă. Dacă v-aţi rupt pantalonii, îi puteţi coase, folosindu-vă de ac şi aţă, accesorii pe care le găsiţi tot în cureaua-minune. Şi, dacă se întunecă înainte să ajugeţi la destinaţie, vă puteţi baza pe o lanternă în miniatură. Pentru a vă ghida în direcţia corectă există şi o busolă, care oferă repere utilizatorului, pentru a nu merge în cerc, scrie dailymail.co.uk.

În centură mai sunt incluse un aprinzător de foc, tablete de purificare a apei şi un recipient pliabil, cu ajutorul căruia utilizatorul să poată bea apă.

Accesoriul a fost lansat pe 20 septembrie, prin intermediul Kickstarter, o platformă online care promovează diverse produse inedite, cureaua de călătorie atingându-şi obiectivele financiare în doar două ore. Acum are mai mult de 1.200 de susţinători, care au donat pentru producerea produsului  peste 75.379 de dolari.

Preţul centurii de siguranţă variază între 20 şi 95 de dolari, produsul urmând a fi scos pe piaţă începând cu luna ianuarie 2017.FOTO dailymail.co.uk

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările