Cum influenţează luna plină din 15 august fiecare zodie în parte

Cum
influenţează luna plină din 15 august fiecare zodie în parte

Astrologul Maria Sârbu în studioul Adevărul Live

Astrologul Maria Sârbu explică modul în care este influenţată fiecare zodie în parte de luna plină din data de 15 august 2019.

Ştiri pe aceeaşi temă

Berbec 
Patima şi pasiunea ţi se vor reaprinde şi îţi vor schimba priorităţile, vei opri tot ce este lipsit de plăcere, tot ce îţi ia din putere şi vei lăsa trecutul pentru a construi viitorul. Vrei să străluceşti şi vrei să vibrezi, vrei şi poţi mai mult. Această sărbătoare şi această lună plină îţi vor restarta flacară plăcerii de a trăi şi te vor împrospăta cu energie nouă, pentru că simţi că ai pierdut deja suficient timp. 

Taur
Ai cel puţin o lecţie de personalitate subliniată de această lună plină: este momentul să-ţi schimbi mentalitatea. Trebuie să vezi traumele pe care le-ai suferit în timpul grădiniţei sau ai primilor ani de şcoală. Trebuie să depăşeşti orgoliul şi să înţelegi nocivitatea ego-ului pe care l-ai preluat din educaţia mamei. Ai nevoie de reconsiderarea valorilor importante, iar dacă desfăşori o activitate creativă te poţi bucura de mare succes.

Gemeni
Un mod de comunicare şi de exprimare mai elevat şi declaraţii de dragoste stau pe buzele tale. Luna plină îţi aduce revelaţii despre fericirea sufletului şi despre amintiri ce te fac vulnerabil. Dacă vei crea în această perioadă, atenţie la energia pe care o pui în creaţie. Te poţi confrunta cu o posibilă exprimare pătimaşă a unei stări de tristeţe profunde. Vei dori să fii felicitat pentru idei şi pentru noua filosofie de viaţă pe care o dezvolţi în aceste zile. Posibil anularea unui drum şi deconectarea de anumite destinaţii şi amintiri.

Rac 
Arta şi actoria îţi pot aduce venituri importante în curând. Vei face cadouri din dragoste sau chiar vei da startul unei poveşti neaşteptate. Este momentul depunerii de efort pentru a ieşi dintr-o perioadă de criză, de a te vindeca, de a te recupera sau de a termina cu lipsa banilor şi cu orgoliul tău. 

Leu
Dragostea te poate ajuta să închizi un capitol dureros din trecutul tău. Mai pasional, mai activ şi mai plin de dorinţe, orgolios şi în căutarea altora ca tine, posibil îndrăgostit, deşi perioada îţi aminteşte să te iubeşti cu adevărat pe tine. Atenţie la dualitate în relaţia ta. Adevărul este în tine, în energia ta, în instinctele tale adormite sau în fricile tale. Ai nevoie să recunoşti o traumă care ţi-a afectat poveştile de dragoste de până acum şi ai nevoie să fii acolo pentru persoana iubită, să o ajuţi în loc să o abandonezi. Este indicat să te cunoşti pe tine mai bine şi să transformi furia în pasiune, orgoliul în iniţiative creative, intelectuale, artistice.

Fecioară
Ai şi tu orgoliul tău, dar pe care nu îl ştie nimeni, nu îl laşi să se vadă, să se înţeleagă şi îl controlezi genial, deşi îţi afectează sănătatea. Luna plină de acum îţi subliniază nevoie reală de artă şi cultură. Vei descoperi daruri divine pe care le-ai respins încă de copil. Dacă ai de vindecat o traumă sau trebuie să te recuperezi după o rană, iată momentul ideal în care pasiunea îţi poate invada subconştientul şi te poate hrăni cu energia necesară depăşirii condiţiei tale. Altfel, poţi fi îndragostit în secret pentru că nu este momentul împărtăşirii unei poveşti. Dacă instinctele tale sunt sclavele furiei, pasiunea şi-a pierdut conexiunea cu tine, atunci orice iubire se stinge din faşă. Ai nevoie să renunţi la acel orgoliu nearătat pentru a putea trăi cu patimă şi pasiune viaţa şi iubirea.

Balanţă
Vei repara unele traume din copilărie care au legătură cu tatăl şi care te-au ţinut în loc mulţi ani până acum sau care te-au făcut să pierzi timp preţios şi te-au lipsit de pasiune şi putere. Poate un tată exigent sau care a lipsit, cauză a întoarcerii tale împotriva tuturor sau împotriva divinităţii. Luna plină îţi deschide uşa iubirii şi pasiunii pentru viitorul apropiat. Poate ai nevoie să te opreşti din anumite relaţionări sau prietenii care îţi împrospătează şi perpetuează aceleaşi traume. O perioadă excepţională pentru renunţarea la vicii şi abordări diferite. Propice acum este şi restabilirea obiectivelor, expansivitatea proiectelor, manifestarea creativă şi vorbitul în public. Ai nevoie de idealuri comune cu ceilalţi, idealuri puse în slujba pasiunii şi a puterii. Ai nevoie de echipa ta care are tot atâta patimă şi entuziasm cât ai şi tu.

Scorpion
Lecţie de personalitate şi pentru tine: transformarea interioară şi reconsiderarea valorilor şi orgoliului. Dualitatea în familie îţi poate aduce neplăceri şi îţi va fi subliniată ca rană nevinecată deja de mulţi ani. Ai pierdut timp preţios pentru că nu ai primit o direcţie clară în educaţia mamei, ai primit libertatea pe care nu ai ştiut să o gestionezi. Poţi învăţa acum sau poţi renunţa la ideea de a fi împotriva sau de a face totul invers.Ai nevoie să o susţii pe mama pentru recuperare sau vindecare. Orgoliul tău este imaginea ta şi ceea ce vrei acum este mai multă substanţă, mai multă creatie şi creativitate. Iubirea îţi poate aduce lecţii dar şi evoluţie, mai ales dacă împlineşte conditiile potrivite imaginii tale. Ai nevoie de ieşiri în spiritul artei şi al culturii, concerte, muzică, operă, tot ceea ce este mai frumos, mai pătimaş, mai pasional şi intens în prezentul cultural.

Săgetator
Când spui lucruri în mod ironic, sarcastic sau cu dublu înţeles, nu te aştepta să fii înţeles. Luna plină îţi arată că ai nevoie să îţi vindeci traumele şi să eviţi a mai vorbi ca şi când „ai dublă personalitate“. Apar planuri de vacanţă sau călătorii departe, acolo unde îţi este iubirea. Drumuri care te ajută şi îţi redescoperi plăcerea, aprecierea, pasiunea. Dacă vrei premii, fii creativ şi manifestă toate darurile artistice pe care le ai. Ai de spus lucruri nespuse la timp şi probabil de lămurit ceva situaţii între fraţi. Unii nativi vor finaliza anumite proiecte, alţii vor pleca în călătorie, alţii vor începe o activitate educativă în domenii creative sau filosofie. O perioadă care îţi aduce fericirea înapoi şi care îţi reaminteşte să fii orientat spre succes.

Capricorn
Evenimente impuse, mai ales în dragoste sau prin ea. O metamorfoză ţi se cere, iar iubirea este motorul pe care ar trebui să-l reporneşti cu intensitate, pasiune şi putere. Misterele iubirii sunt mai fascinante decât orice regulă şi orice rutină în care te-ai obişnuit. Ai tras de timp în a simţi plăcerea şi ai de vindecat traume privind puterea de a fi practic cu adevărat. Poate educaţia financiară te-a împiedicat să vezi plăcerea de a trăi într-un spirit liber sau te-a făcut să fii mai axat pe realizările materiale şi mai puţin pe cele emoţionale. Parte dintre nativi vor renaşte mai iubitori şi mai îndrăgostiţi, alţii vor descoperi resurse de dragoste încă neexplorate în profunzimile fiinţei lor, alţii vor planifica o nuntă sau o logodnă, iar alţii vor descoperi că banii nu au chiar valoarea pe care au crezut că o au şi că alte lucruri sunt mult mai valoroase în viaţă.

Vărsator
Toate aspectele astrale îţi cer să faci anumite vindecări, schimbări şi transformări în personalitatea ta, să te cunoşti cu adevărat. Poate că persoana iubită va prefera să îţi reproşeze cu patimă toate câte nu îi sunt uşoare alături de tine sau poate ţi se pot încheia unele colaborări în spiritul acestor schimbări necesare. Trebuie să te vindeci după traume pe care singur ţi le-ai permis şi ai nevoie să asiguri un plus de armonie şi de pasiune în povestea ta de dragoste. 

Peşti
Lecţii de învăţat ai şi tu odată cu această lună plină. Orgoliul tău îţi dictează să te ţii ocupat şi să ştii că eşti eficient, dar dacă faci lucrurile fără pasiune îţi va lipsi satisfacţia şi te vei epuiza. Ai nevoie să vindeci unele traume pentru ca aceste lucruri să nu se reflecte în sănătatea ta. În plus, în rutina ta de zi cu zi ai nevoie de mai multă artă şi de a fi creativ. Poate că eşti obişnuit să fii util şi voluntar, poate că instinctiv faci lucruri pentru ceilalţi, dar dacă iubirea pentru ei nu este şi asumată, atunci este doar o datorie care face resursele să se piardă. Fă din dragoste un nou obicei de zi cu zi, te vei simţi împlinit şi liber. Nu uita de sport şi dedică energie pentru noi proiecte de muncă şi noi obiective de bifat.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările