Cum influenţează Luna Nouă, din 5 mai, evoluţia fiecărei zodii în parte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Astrologul Maria Sârbu în studioul Adevărul Live
Astrologul Maria Sârbu în studioul Adevărul Live

Astrologul Maria Sârbu explică influenţa pe care o are Luna Nouă în Taur, din 5 mai, asupra fiecărei zodii. Luna Nouă împrospătează dorinţele fiecăruia şi ne dă valuri de energie şi putere pentru a ne realiza idealurile şi pentru a ne creşte calitatea vieţii.

Luna Nouă vine cu energie nouă, energie de concretizare şi reorientare. Să ne amintim ce vrem, ce căutăm, ce avem nevoie şi să facem concret acţiuni în sensul dorit. Să ne reconectăm cu noi înşine, să ne întărim firul vieţii, să fim mai orientaţi în viaţa de zi cu zi şi să ne regăsim plăcerea de a trai. 

Luna Nouă împrospătează dorinţele fiecăruia şi ne dă valuri de energie şi putere pentru a ne realiza idealurile şi pentru a ne creşte calitatea vieţii. Înainte de orice avem nevoie să ne placă viaţa noastră şi acestea vor fi primele vibraţii ale Lunii Noi, explică astrologul Maria Sârbu.

Berbec

Ai nevoie să faci unele schimbări pentru a-ţi creşte calitatea vieţii şi pentru a dezvolta un business nou. Ai nevoie să fii mai concret şi mai insistent, hotărât, perseverent. Se întrevăd proiecte noi în plan financiar.

Taur

Între artă, sănătate şi idei ai nevoie de planuri şi paşi noi. Ai nevoie de curaj şi determinare, ai nevoie de stabilitatea propriei persoane şi de curajul pornirii pentru a te schimba. Ai nevoie de paşi noi şi proiecte concrete cu resursele disponibile.

Gemeni

În viaţa ta totul depinde de stabilitatea interioară, cât eşti de împăcat cu tine şi ce vrei cu adevărat de la viaţa ta. Mai concret, încotro îţi gestionezi resursele şi cât eşti tu în acord cu tine însuţi? Ai nevoie de resursele calmului, liniştii şi păcii dacă vrei să concretizezi proiectele tale eficient. Energie proaspătă pentru a îndrăzni să ierţi şi pentru a te familiariza cu un alt tip de confort: acela al sufletului! Fii util ţie însuţi!

Rac

Să ştii ce vrei cu adevărat este important la acest moment, mai ales dacă vrei un viitor mai bun şi mai prosper. Dar ceea ce nu îţi dă pace este nevoia de a aparţine unui anturaj, unui grup, unei revoluţii şi evoluţii sociale. Dar valoarea apartenenţei ar fi totală daca ţi-ai aminti că aparţii propriei tale vieţi pe pământ.

Leu

Apar proiecte noi care îţi cer să te schimbi. Vrei un statut mai bun, o imagine mai bună, vrei să reuşeşti financiar. Ai nevoie ca după această Lună Nouă să te schimbi, pentru ca ea îţi va aduce o lecţie de personalitate. Dacă ai obsesia trădarii, atunci probabil lecţia va fi mai dură, când de fapt tu eşti cel ce se trădează. Vei face paşi mari pe plan profesional. Doar fii organizat şi prudent, pune accentul pe respectul valorilor şi respectul banilor.

Fecioară

Evoluezi, e perioada în care îţi cunoşti adevărata valoare. Trebuie să ştii ce vrei şi de unde îţi iei valoarea, aprecierea şi sustinerea de care ai nevoie. Se întrevăd proiecte cu străinătatea şi planuri de vacanţă. Ai însă mare nevoie să îţi ştii potenţialul adevărat şi să te preţuieşti aşa cum eşti. Susţinerea ta vine de departe, din alt oraş, din altă ţară.

Balanţă

Nevoia ta de stabilitate este aproape cronică, ai nevoie de stabilitate financiară, personală, chiar şi spiritul tău vrea stabilitate acum mai mult ca oricând. Trebuie să ştii ce vrei şi de unde îţi vine stabilitatea cu adevărat. În plus, ai un confort care îţi vine prin plan divin şi cu ajutorul persoanei iubite.

Scorpion

Stabilitate în cuplu şi dorinţe concrete, cam despre asta este vorba în acest moment din viaţa ta. Ai nevoie de noi paşi ce pot fi făcuţi mai uşor în doi. Cei singuri au şanse de a deschide porţi noi spre iubire. Doar ai nevoie să ştii ce vrei cu adevărat şi de unde îţi vine susţinerea.

Săgetător

Vor apărea concretizări în privinţa muncii tale, dar ai nevoie de determinare şi soluţii. Dacă eşti în căutarea unui job, trebuie să depui ceva mai mult efort şi să-şi faci planuri noi pentru proiecte importante. Ideal este să ştii cât de mult îţi doreşti confort la serviciu şi cât de mult îţi doreşti bani. Fă o departajare şi vezi pe ce resurse te poţi baza. Ai nevoie de susţinerea colegilor pentru o reuşită sigură.

Capricorn

Există o bucurie mai importantă decât toate, care îţi aduce confortul şi la care tu rar te gândesti. A venit momentul să ştii ce vrei pentru că nu mai poţi merge mai departe fără confortul sufletului tău. Oricâţi bani, oricâtă muncă, oricâte funcţii ai deţine, nu echivalează cu bucuria fiinţei şi emoţiile sufletului atunci când tu eşti mulţumit şi în echilibru. Acordă-ţi timp pentru a afla ce-i oferă bucurie sufletului tău.

Vărsător

Este timpul pentru lecţii de personalitate, ai nevoie de mai mult pentru a ajuta la evoluţia familiei tale. Fii concret şi vezi ce îţi aduce linişte şi de unde îţi vine susţinerea. Fie schimbi casa, fie cumperi ceva foarte valoros pentru familie, cel mai probabil o investiţie pe termen lung.

Peşti

Schimbări benefice şi paşi importanţi pentru realizarea unei vânzări. În această perioadă ai grijă la raceală sau la probleme respiratorii. Dacă nu ştii să te exprimi şi nu eşti deschis la comunicare, posibil să fii mai nervos. De fapt, după această Lună Nouă ai putea purta unele dialoguri ca şi „examen la comunicare“.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite