Cum trăieşte cea mai răsfăţată fetiţă din lume: la 3 ani are servitori personali, o cadă din aur şi o casă de păpuşi în mărime naturală FOTO

Cum trăieşte cea mai răsfăţată fetiţă din lume: la 3 ani are servitori personali, o cadă din aur şi o casă de păpuşi în mărime naturală FOTO

Tamara Ecclestone, alături de fiica sa Sophia FOTO Daily Mail

Departe de tot ce ne-am putea imagina că ar putea exista într-o cameră de joacă a unui copil, Sophie, nepoata în vârstă de trei ani a fostului director executiv de la Formula 1, are un număr impresionant de jucării, o casă de păpuşi în mărime naturală, precum şi un palat de gheaţă, un birou personal pentru colorat şi face baie într-o cadă din aur.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sophia, nepoata fostului director executiv de la Formula 1, Bernie Ecclestone, poate fi considerată cea mai răsfăţată fetiţă din lume. Mama sa, Tamara Ecclestone, moştenitoarea unei impresioante averi de 2,7 miliarde de euro, a prezentat modul de viaţă luxos al fiicei sale în noul său show de televiziune, „Lumea Tamarei“, scrie The Daily Mail.

Într-un teaser pentru noul episod, tânăra de 33 de ani îşi prezintă luxosul conac în valoare de 70 de milioane de euro din Kensington Palace Gardens, Londra, unde locuieşte alături de soţul său, Jay Rutland, şi fiica lor, Sophia (3 ani).

Peste 50 de servitori au grijă ca celor trei să nu le lipsească nimic, fiind deseori văzuţi în emisiuni cum curăţă imensul salon al casei, un dressing extensibil şi o baie de lux în care există o cadă din aur.

Tamara şi Jay au cumpărat casa din Kensington pentru 50 de milioane de euro în 2011, dar se estimează că aceasta şi-a dublat valoarea.

Departe de tot ce ne-am putea imagina că ar putea exista într-o cameră de joacă a unui copil, Sophie are un număr impresionant de jucării, o casă de păpuşi în mărime naturală, precum şi un palat de gheaţă precum cel din filmul „Frozen“ şi un birou personal pentru colorat.

Tamara şi Sophia au un număr mare de asistenţi şi servitori personali, care „păstrează casa prezentabilă şi se asigură că toate hainele sunt călcate“. Familia are propriul bucătar-chef, dar şi un angajat care are sarcina unică de a plimba cei zece câini ai familiei.

Implicată într-o serie de proiecte de modă, Tamara este o mamă îndrăzneaţă. Aceasta este cunoscută pentru relaţia apropiată cu fetiţa ei, intrând recent în gura presei după ce a declarat că va opri alăptarea doar atunci cand Sophia îşi va dori acest lucru.

Bruneta este fiica lui Bernie Ecclestone, fostul director executiv al grupului Formula 1, care are o avere estimată la 2,78 miliarde de euro.

Se crede că Tamara are o avere netă de 258 de milioane de euro, cheltuind şapte milioane de euro doar pentru organizarea propriei nunţi în 2013. Perechea a petrecut alături de 150 de invitaţi la cel mai luxos hotel din Riviera Franceză. Aceştia au dansat pe melodia „Endless Love“, interpretată de Mariah Carey, căreia i-au oferit un onorariu de 2,7 milioane de euro, şi de Sir Elton John, care a fost răsplătit cu 1,1 milioane de euro

citeste totul despre: