Cum a slabit Ozana Barabancea 59 de kilograme. Adevărul despre operaţiile pe care le-a suferit

Cum a slabit Ozana Barabancea 59 de kilograme. Adevărul despre operaţiile pe care le-a suferit

Cum a slabit Ozana Barabancea 59 de kilograme

Cum a slăbit Ozana Barabancea? O întrebare la care ne răspunde chiar ea. Cu ajutorul specialiştilor, dar şi o dietă echilibrată şi multă ambiţie, vedeta a slăbit spectaculos, reuşind să de jos 59 de kilograme şi nu încetează să ne uimească cu transformarea ei.

Soprană la Opera Română, profesoară de canto şi jurat la show-ul Antenei 1 "Te cunosc de undeva", Ozana Barabancea, in vârsta de 49 de ani, ne-a cucerit cu exhuberanţa şi optimismul ei.
 
Artista trăieşte viaţa la maximum, cu multă pasiune şi fără jumătăţi de măsură.  Aşa s-a întâmplat şi atunci când s-a hotărât să slăbească. 
 
"Mi-a fost foarte greu să mă mişc, fiind foarte grasă, oboseam foarte repede. Nu a fost o decizie simplă, dar sunt cu totul şi cu totul alt om şi tot ceea ce fac eu acum este în funcţie de această operaţie. Sunt conştientă că nu pot să greşesc pentru că poate fi fatal", a declarat vedeta la Xtra Night Show. 
 

Cum a slabit Ozana Barabancea 59 de kilograme

 
Deşi a ţinut de-a lungul timpului mai multe cure de slăbire, niciuna nu a avut rezultatul pe care ea şi l-a dorit, astfel că în anul 2017, Ozana Barabancea a suferit o intervenţie de mişcorare a stomacului. Iar rezultatele au început să apară.
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: