VIDEO Adevărul LIVE: Cum slăbeşti fără să te îmbolnăveşti. Succesul se bazează pe o dietă personalizată

VIDEO Adevărul LIVE: Cum slăbeşti fără să te îmbolnăveşti. Succesul se bazează pe o dietă personalizată

Redactorul şef al revistei Click pentru femei, Andreea Glodea şi cititoarea Denisa Speriatu au stat de vorbă cu Lili Baaddi, directorul general al centrului Silhouette, despre diete şi un stil de viaţă sănătos

La începutul lunii iulie, revista Click pentru femei a dat startul campaniei "Vara asta poţi să ajungi la silueta mult visată", care se desfăşoară pe parcursul a opt săptămâni şi la care participă redactorul şef al revistei, Andreea Glodea, şi o cititoare, Denisa Speriatu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Andreea Glodea şi cititoarea Denisa Spătaru au slăbit 7 kg şi 300 de grame în trei săptămâni, respectiv 4 kg, în urma unor diete personalizate pe care le-au început odată cu startul campaniei ”Vara asta poţi să ajungi la silueta mult visată”. 

Lili Baaddi, directorul general al centrului Silhouette, a oferit sfaturi pentru un stil de viaţă sănătos bazat pe diete care să ţină cont de preferinţele fiecăruia. Ea a adăugat că sportul nu este absolut necesar pentru a slăbi, dar că tratamentele corporale şi aparatele personalizate ajută la slăbit. În plus, ”persoanele care au un stil de viaţă haotic, au un plus de kilograme”, spune specialista, tocmai de aceea primul pas în a pierde din kilograme este să avem trei mese pe zi, plus două gustări. 

Cele mai importante declaraţii 

Lili Baaddi: Cele mai importante ingrediente sunt voinţa şi conştientizarea, dacă eşti conştient că ai nevoie să slăbeşti, primul pas pe care-l faci este să te adresezi unui specialist care să te ajute. Şi acest specialist va ţine cont de vârstă. de sănătate, de stil de viaţă, de preferinţele alimentare, de activitatea fizică. În funcţie de foarte mulţi parametri, facem un program personalizat, cu recomandări. Apoi se continuă la domiciliu, astfel încât rezultatele să nu întârzie să apară. Astfel se vor obţine rezultatul şi obiectivul pe care şi l-au propus.

Adirana Mariş: există firme care îţi livrează acasă dieta personalizată. Poate să fie o soluţie de a evita mersul la specialist. 

Andreea Glodea: Ţine foarte mult şi de felul în care medicii nutriţionişti îşi tratează clienţii, pe care uneori îi privesc ca pe nişte bolnavi. 

Denisa Speriatu: Am ţinut destule diete la recomandarea unor prietene, în speranţa că găsesc dieta minune. Dar mi-am dat seama că am nevoie de ceva care să fie pentru mine, pe termen lung, care să fie pentru structura mea genetică, iar dieta pe care o am de la Silhouette mi se potriveşte foarte bine.  

Lili BaaddiO dietă care nu este corectă riscă să creeze carenţe, să facă mai mult rău decât bine. 

Andreea Goldea: Astăzi m-am delectat cu 200g de brânză dietetică, o roşie şi un ardei gras pe care nu l-am mai putut termina. Saţietatea se instalează mult mai repede după câteva săptămâni de dietă. 

Gustarea a fost un măr de mărime medie. Prânzul constă într-o delicatesă, după ce mi-a fost revizuită dieta la o lună, am slăbit 7,3 kg şi mi-a fost introdus orezul brun. 

Gustarea va consta tot într-un fruct, iar pe seară aş putea mânca ton în suc propriu cu o garnitură mai uşoară. 

Hidratarea este foarte importantă, inclusiv ceaiul. Este o combinaţie de gusturi şi arome care merg foarte bine, în condiţiile în care carbogazoasele sunt eliminate. 

Lili BaaddiCadrul trebuie să ne spună de unde le-am luat pe doamne, unde am reuşit să le ducem după 20 şi ceva de zile, acum discutăm de 5 mese pe zi, de două gustări.  

Denisa SperiatuAcum îmi selectez foarte bine fiecare aliment pe care-l cumpăr. Îmi face multă plăcere. 

Lili BaaddiDacă vrem să slăbim, să arătăm bine, nu trebuie să fim supărate pe viaţă, trebuie să ne delectăm, să savurăm toate gusturile pe care ni le oferă natură, nu să ne transformăm în nişte persoane dezagreabile, deprimate. Trebuie să ţinem cont de preferinţele fiecărei persoane. 

Ce zice familia 

Lili BaaddiE foarte uşor de rezolvat problema cu copiii, nu cumpăraţi dulciuri pentru acasă, nu depozitaţi multe dulciuri, nu aveţi de ce, mai bine fructe, legume în casă. Astfel li se vor schimba obiceiurile alimentare. 

Andreea Glodea: Seara nu mai simt nevoia de a mânca. Seara e important ca cina să fie luată cu minimum 3 ore înainte de somn, este important să conştientizăm asta. 

Despre campania 

Andreea Glodea: Este prima zi din restul vieţii noastre. Campania a fost gândită pe parcursul a opt ediţii în revistă, după care vom trage linie pentru a vedea care a fost parcursul nostru. Dietă va ţine până în momentul în care vom slăbi numărul de kilograme pentru a ajunge la o greutate normală pentru înălţimea noastră. 

Despre sport într-o dietă 

Lili Baaddi: Ador sportul, dar la un moment dat, şi este cazul la marea majoritate a clienţilor, dar sportul nu te face să slăbeşti, sportul te ţine în formă. Când ai multe kilograme trebuie să îţi schimbi stilul de viaţă şi să faci tratamente corporale, dacă faci puţin sport e şi mai bine. 

Doar că majoritatea populaţiei nu mai are energia necesară să meargă seara să facă sport. Nu mai avem acea energie pe care o consumăm în orele de muncă, de aceea făcând tratamente corporale personalizate, cu aparatură care ne ajută ca organismul să funcţioneze ca şi cum face sport, el consumă acele calorii pe care le introducem în organism şi lucrează fără ca noi să consumăm acea brumă de energie pe care o mai avem la lăsarea serii. 

Un stil de viaţă sănătos

Lili Baaddi Trebuie să avem o alimentaţie bazată pe legume şi pe fructe, dar nu trebuie să eliminăm carnea sau peştele. Organismul are nevoie de absolut toate alimentele, importante sunt cantităţile, combinaţia lor, niciodată nu combinăm pastele cu pâinea, dar trebuie să mâncpm un minim de 3 felii pe zi, nu mâncăm mai târziu de 7 seara şi trebuie să ne hidratăm. Mâncăm de 3 ori pe zi şi luăm gustări. Vom constata că nu mai simţim nevoia să mâncăm mult, ai saturaţia necesară. 
 
Nu e bine să mergem la culcare cu stomacul plin, nici pentru că aparatul digestiv nu se va odihni peste noapte, dar şi pentru că nici dragoste nu se face bine cu stomacul plin.  Dacă avem stomacul plin nu mai putem savura plăcerile vieţii. 
 
Combinaţia favorită în dietă
 
Denisa Spătaru: broccoli sote cu peşte sau cu piept de pui la grătar. 
Andreea Glodea: ciupercuţe la grătar, cu un strop de ulei de măsline, cu un piept de pui la grătar. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările