Kartell îţi vine în ajutor, oferindu-ţi obiecte de mobilier pentru prima ta casă, produse de o înaltă calitate ce combină perfect forma cu practicabilitatea. Kartell este o companie de design de top, cu 2500 de reprezentanţi în peste 130 de ţări din lume.

Vestea bună este că poţi găsi produsele Kartell şi în România, pe www.sensodays.ro, acolo unde poţi alege dintr-o mulţime de piese nu doar utile şi practice, ci şi “cu personalitate”, care ies din decor şi dau un plus de eleganţă oricărei încăperi. Te mai întrebi de ce să alegi produsele Kartell? Pentru că sunt uşoare, versatile, se integrează perfect în orice spaţiu, iar produsele sunt flexibile şi variate.

În cazul în care eşti în căutarea unui mic ghid al celor mai potivite, utile, dar şi în trend obiecte pentru casă, iată mai jos selecţia noastră a produselor Kartell.

Comodele modulare se potrivesc perfect în orice spaţiu, indiferent că ne referim la dormitor, living, bucătărie sau chiar baie. Aşadar, un obiect de mobilier flexibil, practic , cu un design inovator, alege, de exemplu, comoda modulară Kartell componibile 2, cu un design inedit şi original, semnat de Anna Castelli Ferrieri. Disponibilă în culoarea crom metalizat, o nuanţă elegantă şi versatilă, îţi va fi uşor să integrezi produsul în contextul casei tale.

 

O altă variantă la fel de potrivită penru orice casă, mai ales pentru “prima casă” este comoda modulară componibile 3, pe mov. Ca şi în cazul primului produs, şi acesta este unul de înaltă calitate, realizat din polimer termoplastic, un material cu proprietăţi remarcabile (rezistent la foc şi impact, foarte flexibil, uşor de reciclat şi prelucrat etc.). Kartell s-a gândit la toate acestea şi demonstrează astăzi versatilitatea policarbonatului chiar şi în domeniul mobilei.

 

Dacă eşti adeptul designului contemporan, cu siguranţă îţi va plăcea scaunul Kartell Generic C bej mat – realizat după un design Phillippe Stark. Creativitate, confort, calitate, dar şi interes pentru mediu – într-un produs realizat din polipropilenă, un material plastic mai uşor decât apa, rezistent mecanic, care nu este toxic şi nici poluant.

Reinventeaza-te şi la capitolul “măsuţe”, cu acest produs Kartell Sparkle, al cărui design este semnat de Tokujin Yoshioka. Elegantă, practică şi potrivită în orice cameră a casei, aceasta măsuţă este şi ea realizată din policarbonat transparent, având, bineînţeles, aceleaşi proprietăţi remarcabile ca a celorlalte produse Kartell: rezistentă la foc şi impact, foarte flexibilă, reciclabilă 100% etc.

Veioza Kartell Battery Design Ferruccio Laviani, crom metalizat este unul dintre produsele “emblemă” pentru Kartell. Versatilă, practică şi de efect ca aspect (abajurul are aspect de cristal creând jocuri de lumini), această veioză are durata de funcţionare pe baterie de până la 6 ore, iar factorul inovativ este acela că poate fi încărcată prin intermediul unui cablu USB. Aşadar, o vei putea poziţiona oriunde în casă fără a mai fi necesare cabluri şi prize.


Sensodays.ro reprezintă peste 100 de branduri internaţionale, ale căror produse pot fi acum găsite şi în România. Intră pe site, alege-ţi preferatele, dă “start shopping” şi alătură-te şi tu celor peste 150.000 de români în ale căror case se regăseşte cel puţin un produs Sensodays.ro.